Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gdzie więcej zarobię ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam się gdzie więcej zarobię ,a właściwie gdzie więcej pddo bot zarobi , czy :

1. na x7 gdzie będzie z kredytowego ammo bił dk , mk i bkm +/- 5,5 tys dmg

2. ma pvp jak będzie zbierał boxy - bez podwajacza , tylko premka i na razie nie mam zbieracza w pecie , ale jeśli byłby to dobry wybór to dokupię

jeszcze jest 3 opcja , na zmianą powiedzmy 3 godziny tu , i 3 tu dziennie

co radzicie , liczy się dla mnie w zasadzie tylko uri , chociaż energia też nie jest zła

Opublikowano

No to zalezy czy.. chcesz kredki uri powazke PD i wgl.. czy wolisz tylko uri i boxy.. jezeli tak to radze Ci walnac sb na PVP ale musisz liczyc sie z tym ze tam bedziesz mial zgon co 10-15 min wiec nie wiem co bardzij Ci pasi.. ja boce np. na x2-3-4 bo tam mnie prawie nie ubijaja i zarabiam tak na 24h okolo 50-60 tys uri

Opublikowano

No to zalezy czy.. chcesz kredki uri powazke PD i wgl.. czy wolisz tylko uri i boxy.. jezeli tak to radze Ci walnac sb na PVP ale musisz liczyc sie z tym ze tam bedziesz mial zgon co 10-15 min wiec nie wiem co bardzij Ci pasi.. ja boce np. na x2-3-4 bo tam mnie prawie nie ubijaja i zarabiam tak na 24h okolo 50-60 tys uri

zarabiasz tyle bijąc alienki , czy zbierając boxy?

p.s. przecież wyraźnie pisze , że głównie mu na uri zależy , ale energią też nie pogardzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...