Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szox hunting!

###Szox###

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ Są przejścia.

+ Akcje całkiem całkiem =)

- Kwadrat.

- Momentami lekko klatkuje.

W czym obrabiane?

Opublikowano

camtasia studio 8 anonymous szybki jesteś w komentowaniu ;)

a o co ci chodziło z tym kwadratem?licze na lapki na yt

kwadratu nie chciałem rozciągać bo by to może nawet wszystko gorzej wyglądało takie rozciągnięte

Opublikowano

Ogólnie ładnie ale:

Postaraj się jeśli klikasz przyciski od 1 do 0 i f1 fo f10 bodajże lub to klawiszem lub jeśli robisz to myszką to postaraj się ją usuwać w filmiku. wiem wiem gramatyka czy tam cj wie co .. leży ;XXx

Opublikowano

kwadratu nie chciałem rozciągać bo by to może nawet wszystko gorzej wyglądało takie rozciągnięte

Jest na to sposób, ucinasz lekko górę i dół (przy okazji pozbedziesz sie napisu "unregistered hypercam") a nastepnie odznaczasz coś w sony vegasie po kliknieciu PPM (zapomnialem jak sie nazywalo) i odpowiednio zapisujesz. Zyskujesz na jakosci, rozdzielczosci, wszystkim ogolnie. Nie dziekuj. xD

Filmik ladny ale za chuja nie wiem jak w to jeszcze mozna grac.

Opublikowano

jakbyś obrabiał za pomocą sony vegas to żeby zrobić ładny panoramiczny ekran trzeba kliknąć ppm i odznaczyć 'maintain cośtam ratio' - jakoś tak ta opcja się nazywa

i przy renderowaniu w opcjach ustawić żeby był obraz 16:9 , wtedy fajnie się ogląda :)

filmik fajny, jaki to jest serwer ? :)

Opublikowano

ale po co hejtujesz jak ja żadnego programu nie miałem(jak udało mi się wychaczyć jedną niewide to oznacza że mam jakiś program?

Przecież nie z hejtowałem dałem łapke w góre tylko miałem drobna uwagę że chyba masz program mogłem się mylić wkońcu to mpc forum a tu wszystko jest oszustwem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...