Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie serwerów Metin2PL

nomad333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie połączenia serwerów , czy wiadomo juz mniej więcej kiedy nastąpi to połączenie ? Bo w obecnej sytuacji na pl'u nie opłaca sie zaczynać gry niestety ; /

Opublikowano

sssss.... No własnie :x nie wiadomo kiedy. Jeszcze popatrzę po google może coś znajdę ;x ale wątpie.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Dopiero jedt beta na uk jak bedzie to wszystko wygladalo po polaczeniu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma żadnych informacji odnośnie daty wprowadzenia tego na pl. Testy są też przeprowadzane przez Niemców. Myślę że łączenia możemy spodziewać się nie wcześniej niż przed końcem wakacji i maksymalnie do grudnia ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - ref
Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - ref

x

tcul.jpg

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - nieaktualne
Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - nieaktualne

@2xUP - nie umieszczamy linków do for zewnętrznych.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

UP. Źródło może umieszczać.

Co do połączenia serwerów. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.

Hmm. Wyobrażacie sobie np. połączenie Balmory z Tiverią :D?

Ciekawe jakie będą ceny na serwerach.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@Up ceny będą mega zróżnicowane ale niskie ze względu na ogromną ilość towaru :) gdzieś słyszałem że jakiegoś globala mają łączyć między sierpniem a wrześniem i chcą zobaczyć co wyjdzie myśle że wrzesien i będzie po sprawie

@Up ceny będą mega zróżnicowane ale niskie ze względu na ogromną ilość towaru :) gdzieś słyszałem że jakiegoś globala mają łączyć między sierpniem a wrześniem i chcą zobaczyć co wyjdzie myśle że wrzesien i będzie po sprawie

@Drodzy Metinianie! 18.gif

Jak już część z Was zdążyła zauważyć, w społeczności niemieckiej (Metin2.de) rozpoczęto testy związane z łączeniem serwerów.

Mają one na celu zebranie pełniejszych informacji i znalezieniu wszystkich niedociągnięć, których nie udało się wychwycić podczas testów z Metin2.uk.

Wybór niemieckiej społeczności jest tutaj oczywisty, grupa projektowa liczy na większe zaangażowanie i zrozumienie informacji dostarczanych przez samych graczy.

Nie oznacza to jednak, że każdy kraj będzie uczestniczył w takich testach. Uważam, że jeśli procedura na Metin2.de dobiegnie końca, ruszymy na dobre z procedurą połączenia serwerów. Niestety nie ma obecnie żadnych informacji o terminie, który uwzględniałby polskie serwery.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek oficjalne informacje, na pewno dowiecie się o nich pierwsi :-)

Wasz Metin2 Team

Cytat Art'a sprzed trzech dni :D

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

UP. Źródło może umieszczać.

Co do połączenia serwerów. Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.

Hmm. Wyobrażacie sobie np. połączenie Balmory z Tiverią :D?

Ciekawe jakie będą ceny na serwerach.

Połączenie odbędzie się na globalnych serverach a nie prywatnych.

A co do daty kiedy nie wiadomo...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na forum coś czytałem że będzie to szybciej niż planowali...

Miało być na przełomie września , a teraz to nikt nie wie co oni kombinują ...

Zalezy od tego ile bugow znajda i ile czasu zajmie usuwanie

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Będzie trochę szybciej niż mówiono, jak można wyczytać na forum metin2.pl to testy zaczęły się już w Niemczech. Połączono tam serwery 1-5. Myślę, że u nas też tyle serwerów połączą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...