Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego i taniego kompa :)

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam komputera który da rade Bf3 :) Chodzi tylko o komputer monitor itp już jest :)(chyba że polecacie kupić nowy sprzęt z monitorem i innymi pierdołami ) komputer jak najtańszy i jak najlepszy a będę go kupował za max 2 lata więc ceny spadną trochę (tak myślę ) komputer za max 2 tysiące (kupuję z kieszonkowego na miesiąc około 100zł + 400zł za święta itp :) ) polećcie jakiś komputer ale żeby się nie przegrzał :) A i żeby windowsa też miał :)

Opublikowano

Do 2k bedzie ciezko cos do bf3 znalezc, oczywiscie nie licz ze bedzie bf3 chodzil na full w skrzynce za 2k.

Masz obudowe/dysk/naped moze?

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

CPU: Intel Core i3 2120 Sandy Bridge LGA1155 BOX,

RAM: GoodRAM 4GB 1333Mhz CL9,

MOBO: Asrock B75 Pro3 Intel B75, lub Asrock H61M (bez rozbudowy)

GPU: Sapphire ATI Radeon HD7850 2GB DDR5/256bit,

PSU: Thermaltake Litepower 500W lub OCZ SXS2 500W (bez rozbudowy)

Powinno sie zmiescic w 2k.

Misiekantos253

Opublikowano

Znalazłem komputer stacjonarny na allegro za 1 tysiąc 100zł

• Procesor Pentium E6600 2 x 3,06 GHz
  • 4 GB pamięci RAM DDR3
  • Dysk twardy o pojemności 500 GB

Ogarnie bf3??

Opublikowano

Mój przyjaciel kupił kompa z allegro za 4tys 1tb 8 gb ram itp 5 dni i nie działa :D bat sektora ma i dysk wysłał (dobrze że ma gwarancje) (szkoda że już 2/3 wakacji w naprawie :()

Dobrze że mam sklep komputerowy to tam bf3 jest ale też sprzęt a jak w nim nie będzie to mediamarkt lub empik ??

Opublikowano

Nie, zadnych gotowcow. skladasz sam albo prosisz nas o wybor podzespolow. Tamte komputery to bomby, masz przyklad na koledzie - tam akurat padl dysk, poczeka sobie jeszcze na niego troche, bo im tam nie zalezy na szybkiej obsludze. W takim komputerze moze pasc wszystko - plyta glowna, dysk, ram, zasilacz, grafika itp. dlatego sie sklada samemu recznie z nowych elementow a nie kupuje gotowce bo nie wiadomo co tam jest w srodku, jeszcze jak jest plomba to w ogole.

Misiekantos253

Opublikowano
Do 2k bedzie ciezko cos do bf3 znalezc, oczywiscie nie licz ze bedzie bf3 chodzil na full w skrzynce za 2k.

Masz obudowe/dysk/naped moze?

No patrz, kilka dni temu kupiłem kompa za 1500zł i jakoś BF3 śmiga bez problemu,

choć mam pirata i single jest do dupy.

Ale np. GTA IV, Just Cuase 2 itp.

Tylko nie gotowiec, a składany, bo gotowce są do dupy.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Złożenie kompa nie jest jakieś super trudne

Wiele poradników na youtube , a i tutaj możesz prosić o pomoc w razie problemu

W serwisie mogę się w huja zrobić z coniektórymi podzespołami i wziąść 100zł za robocizne

Opublikowano

Ok teraz ostatnie pytanie i next post jak uzbieram wszystkie części :) Jakie części kupić żeby dobra grafika była żeby małe lagi były (ale najlepiej by było żeby nie było lagów ) i ile kosztują na dzień dzisiejszy??Proszę o pomoc i dziękuje wszystkim :) dałem już like'i :)(części jak najtańsze i kupować wszystkie na raz czy jak uzbieram na daną część i w jakim sklepie??:D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...