Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hubertson2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Czy warto powrócić do gry Metin2? Bo szczeże to mam cheć sobie troche pograc. A i jeszcze jedno zacząc grac moją starą postacią wojem (43lv) czy zrobic nową? Z góry dzięki. :)

Opublikowano

A więc tak.

Metin2.PL teraz się bardzo różni, od starych czasów.

Jeżeli zaczynasz, to tylko na Solar, ponieważ tylko tam jest jeszcze ład i porządek.

Nie długo będzie łączenie serwerów, więc to i tak nie będzie miało znaczenia wielkiego.

Na jakim serwerze masz tego Woja 43?

Weteran
Opublikowano

Ja zacząłbym grać od nowa, a z tego wojownika, jak masz jakieś przedmioty, to przerzucił na nowe konto. Klimat panuje teraz taki sobie.. nie jest, to jak kiedyś, ale skoro chcesz grać na PL, to czemu nie, jak umiesz zdobywać kasę i przedmioty. Poleciłbym Ci jakiegoś dobrego priva także, gdzie łatwiej można zdobywać doświadczenie i ogólniej łatwiej się gra. Ile miałeś przerwy z metinem?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zagraj od nowa na tym serwerze co masz woja itemy z owego woja sellni i kup eq na dana postac

teraz pl sie bardzo zmienil, ostatnio dodali system energi moim zdajiem zmienia sie na leprze

Opublikowano
A więc tak.

Metin2.PL teraz się bardzo różni, od starych czasów.

Jeżeli zaczynasz, to tylko na Solar, ponieważ tylko tam jest jeszcze ład i porządek.

Nie długo będzie łączenie serwerów, więc to i tak nie będzie miało znaczenia wielkiego.

Na jakim serwerze masz tego Woja 43?

Tego woja mam na s2 Fenix

Ja zacząłbym grać od nowa, a z tego wojownika, jak masz jakieś przedmioty, to przerzucił na nowe konto. Klimat panuje teraz taki sobie.. nie jest, to jak kiedyś, ale skoro chcesz grać na PL, to czemu nie, jak umiesz zdobywać kasę i przedmioty. Poleciłbym Ci jakiegoś dobrego priva także, gdzie łatwiej można zdobywać doświadczenie i ogólniej łatwiej się gra. Ile miałeś przerwy z metinem?

Z metinem mialem przerwe około 4 miesiecy

Opublikowano

jakie masz eq na tym woju i skille? ;d

Slabiutkie. aura m1 berek m2 fms +4 sr20 smocza +7 ebo+7 srebrna +8 bojowiec okrągla +5 i 103kk na s2 mialem też dropa 35lvl i buffke 20lvl
Opublikowano

W takim wypadku , lepiej zacząć od nowa . Połączenie serwerów już niebawem :( ja bym na razie nie zaczynał gry na PL'u

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Na feniksie możesz spokojnie grać :) Eq masz praktycznie całę do roboty. Jeśli nie masz pkt w plecy to możesz nim grać ale zarób sobie na jakieś eq , nie jest drogie w tej chwili. Bądź po prostu zrób nową postać, jeśli woj to nie jest to. Gram również na feniksie więc wiem jak wygląda tam sytuacja, jest ok. A co do tego czy warto , pewnie że warto o ile masz ambicje i zaparcie by coś osiągnąć.

Opublikowano

Na feniksie możesz spokojnie grać :) Eq masz praktycznie całę do roboty. Jeśli nie masz pkt w plecy to możesz nim grać ale zarób sobie na jakieś eq , nie jest drogie w tej chwili. Bądź po prostu zrób nową postać, jeśli woj to nie jest to. Gram również na feniksie więc wiem jak wygląda tam sytuacja, jest ok. A co do tego czy warto , pewnie że warto o ile masz ambicje i zaparcie by coś osiągnąć.

no i wlasnie z tym zaparciem to u mnie nie bardzo bo bardzo szybko mi sie metek nudzi macie na to jakis sposób żeby mnie zmotywowac? :D
Opublikowano

no i wlasnie z tym zaparciem to u mnie nie bardzo bo bardzo szybko mi sie metek nudzi macie na to jakis sposób żeby mnie zmotywowac? :D

Mnie do gry motywuje kanał YouTube, może zacznij montować jakieś filmy, oraz zdobywać widzów? =)

Opublikowano

Mnie do gry motywuje kanał YouTube, może zacznij montować jakieś filmy, oraz zdobywać widzów? =)

W sumie pomyśł całkiem niezły na pewno spróbuje a jakie eq proponujecie zrobic pod exp?

Opublikowano

No, na pewno jakaś dobra zbroja + tarcza, co da Ci więcej obrony.

No i myślę, że będziesz musiał wrócić na tego dropka 35lv, i pozbierać KU, aby dobić skille wyżej (aura / berek), oraz zarobić na biżuterie z bonami na HP.

Nie zapomnij o buffie, to jest połowa postaci. =)

Opublikowano

No, na pewno jakaś dobra zbroja + tarcza, co da Ci więcej obrony.

No i myślę, że będziesz musiał wrócić na tego dropka 35lv, i pozbierać KU, aby dobić skille wyżej (aura / berek), oraz zarobić na biżuterie z bonami na HP.

Nie zapomnij o buffie, to jest połowa postaci. =)

no a co z mieczykiem?
Opublikowano

Dla Bodyego zawsze lepszy będzie miecz, dla mentala również.

Wiadomo, jakiś fmsik +9 z ok. 15śr powinien starczyć na sam początek, w końcu masz 43 lv.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...