Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maly problem

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Outdated server z angielskiego na twoje server jest pewnie na 1.2.5 a ty masz juz zapewne 1.3.1

zmien sobie na 1.2.5 i bedzie OK

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Jak mam zmienić mineshaftera na 1.2.5 ?!

p.s

Serwerownia stoi na 1.3.1 (wczoraj weszłem bez problemu ale wyjebało mnie za brak ramu ).

Teraz pisze ze cos ze rozpoznalo ... nie rozumiem .

Opublikowano

ktos pomoze?

@edit

Wyskakuje mi : failed to verify username.

Serwer premium i albo nie wbijesz wcale albo musisz wysłac sms(Mineshafter nie daje mozliwości wstępu na premium)

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Sam gram na Igrzyskach Śmierci pewnie serwer jest na 1.2.5 ;) a masz 1.3.1 - wystarczy że wpiszesz w google : Minecraft 1.2.5 download i ten pliczek : minecraft,jar który się pobrał wklejasz tu : Uruchom : %appdata% / .minecraft / bin - inaczej wklejasz do folderu bin ;) i nie robisz aktualizacji minecraft ,bo znowu będzie 1.3.1 oczywiście :D za kilka dni podobno Igrzyska Śmierci będą na 1.3.1 , a jeżeli to jest serwer only premium to przez mineshafter czy coś innego nie wejdziesz , bo ja gram na only premium .

P.S- serwer skkf nie raz jest premium a nie raz nie [np jak są eventy czy coś to jest non premium - tak mi kolega powiedział]

Kup minecraft premium nie będziesz miał problemów , na shafter'rze nic nie zrobisz .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...