Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normt2

Mafia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że moderator zamknął mój temat, a mam złe wieści.Gameforge 4D mnie dopadło i za miesiąc mam rozprawę...Proponuję uważać, bo oni już szukają i łapią za to!

Opublikowano

Ymir to firma która wyprodukowała gre metin2 i sprzedaje jej pliki serwerowe jednak 1 dobra osoba wykupiła te pliki i udostępniła wszystkim chodiz mi oczywiście o Rain'a ale Ymir sprzedał także pliki firmom GameForge 4D (europa)

i SubaGames (USA) ale Ymir nie chroni prawem autorskim metina w chinach jednak GF 4D i SubaGames chroni więc żeby postawić serwer z PŁATNYM IS potrzebna jest licencja od u nas GF 4D (kosztuje ona ok. 1.000 zł) jednak na postawienie serwera (OFF , HAMACHI , PUBLIC , LAN) nie trzeba żadnej licencji ponieważ to zwykły serwer ale jeżeli chcielibyśmy na tym trzepać kasę (np. IS) musielibyśmy wykupić licencje ponieważ dochody bez licencji były by nielegalne.

Teraz rozumiecie ?

Opublikowano

A tak z ciekawości, to ile masz lat?? (autor tematu) Bo coś mi się zdaje, że TY coś chachmęcisz... Bo na pewno zachowywałbyś się inaczej po otrzymaniu wiadomości o Twojej rozprawie...

Opublikowano

Przykro mi panowie ,ale pierdolnijcie sie łeb. Ten chlopak nie klamie wczoraj dostalem mail od niemca ,ktory tworzy DOOFMT2 powiedzial ,ze szukaja ich ip... gdyby nie proxy to dawno by ich zlapali. Wiec radze wam zamknac privy albo prowadzic je w tzw. podziemiu ( czyt. nie reklamowac na forach i tylko znajomi wiedza o tym i tylko hamachi.). Inaczej liczcie sie ze GF zapuka do waszysch drzwi. PRZYPOMINAM LICENCJA NA METIN2 ZOSTALA WYKUPIONA PRZEZ GAMEFORGE WIEC NIE MOZNA JUZ WYKUPOWAC LICENCJI NA METIN2 najwyzej zostala wam LICENCJA LONGJU2 !.

Opublikowano

Przede wszystkim METIN2 stworzyla firma YMIR. To koreanska firma. GameForge ma prawo ingerowac w poszukiwania nielegalnych privow glownie dzieki wykupionej licencji od firmy YMIR na Metin2 w polsce. Wiec nie mow ze nie maja praw bo maja sporo praw dzieki licencji.

Opublikowano

holywar sam posadzasz nas o scieme a najwiecej sciemy jak narazie widze od ciebie. ponoc masz 4 licencje na metin2 wiec pytam skad niby je masz . po prostu sciemniasz koles. wiec zacznij od siebie. Jesli bedzie wiecej prosb o okazanie tego maila to pokaze.

Opublikowano

GF powoli kladzie laske na ten projekt Metin2 gra jest juz tak obcykana i obeznana i natlukli na niej tyle kasy ze nie sadze ze ich rusza ze ktos zalozy na hamachi priv na 30 40 osob

Opublikowano

Dobra widzę że sprawa jest poważna zapytam się adminów czy będe mógł usówać wasze reklamy serwów kto chce

Opublikowano

30-40 osob ?? Ok 1 tki priv teraz pomnoz przez 1000 privow i ile wychodzi ? ? 30000 graczy mniej na ich serwerach metin2pl.... a powiedzmy ze srednio 1 gracz bedzie 20zl dawac wiec >>> 30.000x 20 = 600.000 zl mniej. Czy to tak naprawde malo twoim zdaniem ?? ...

Opublikowano
30-40 osob ?? Ok 1 tki priv teraz pomnoz przez 1000 privow i ile wychodzi ? ? 30000 graczy mniej na ich serwerach metin2pl.... a powiedzmy ze srednio 1 gracz bedzie 20zl dawac wiec >>> 30.000x 20 = 600.000 zl mniej. Czy to tak naprawde malo twoim zdaniem ?? ...

normalny człowiek tyle nie zarobi -,-

OK mam pisac o zezwolenia na deletowanie reklam czy nie?

Opublikowano

zal widac najbardziej ciebie to boli , te twoje licencje i przepisy , jak taki z ciebie biurokrata to lepiej zajmij sie czyms sie metin2 pl tam nie bedziesz lamal licencji . A tu jest dzial priv serwerow a kazdy priv serwer jest bez licencji czy to polski czy niemiecki

Opublikowano

pff nie pisz... jak dzieci będą zakładać privy to ich sprawa? ;f możę się czegoś nauczą ;/

Edit@ PanZagłady pokaż maila od nich ;]

Edit2@ pff nie pisz... jak dzieci będą zakładać privy to ich sprawa? ;f możę się czegoś nauczą ;/

P.S Po co pisać? jak im zapukają to nie wina mPc? ich wina ;/

Opublikowano

Mounthains najlepiej zamknij ten flood , bo to bez sensu .PanZaglady i ten Maffia po prostu maja cos zle z glowa i zawsze szukaja dziury w calym .

Pokazcie 1 priv co ma licencje i 1 priv ktory mial kare za cos , privy zawsze sa bez licencji tak ciezko to niektorym pojac. Idiotyczne . SPam do zamkniecia

Opublikowano
Mounthains najlepiej zamknij ten flood , bo to bez sensu .PanZaglady i ten Maffia po prostu maja cos zle z glowa i zawsze szukaja dziury w calym .

Pokazcie 1 priv co ma licencje i 1 priv ktory mial kare za cos , privy zawsze sa bez licencji tak ciezko to niektorym pojac. Idiotyczne . SPam do zamkniecia

zaraz zamkne tylko PanZagłady doda ss-a bo mi pisał że doda

Opublikowano

=,=' no i mail pewnie specjalnie zamowilem i zaplacilem by z niego poslac ... Nie musicie mi wierzyc tylko potem nie placzcie jak wam przyjdzie zaplacic kupe kasy.... no i wezwanie na rozprawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...