Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamulec a "T"

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witam wszystkich czytający mój post. Serdeczne pozdrowienia z Londynu <3

Mam dziś do was pytanie dot. rolek. Jeśli jadę z dużą prędkością, to jak lepiej hamować. Ja wolę metodą "T", lecz kilka osób powiedziało mi że wtedy się niszczą kółka. Jak sądzicie?

Wg. was lepiej włączyć hamulec (mam rolki Diablo, z troszkę innym hamulcem niż te zwykłe ale to szczegół) czy dalej hamować na tak zwane "T"?

Dodam że za każdą "Ogarniętą" odpowiedź dam lajki ;>

Opublikowano

Ja albo przechlam pięte z tyłu mam taki plastik wystający :) albo zwalniam i zakręcam tak szybko i staję w miejscu :D

Ostatni raz jeżdziłem pewnie ze 3 lata temu :D:D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

"T" ściera kółka, ale wystarczy je potem odwrócić i po zewnętrznej stronie (której i tak nie używasz) będziesz miał starte. Chyba jest to najlepsza metoda do hamowania. Jest jeszcze coś na wzór slide'a, ale to tylko na agresorach i ścierasz nie tylko kółka, ale też but.

7m9a.png

Opublikowano

Ja także robię to metodą "T", nawet jakbym niszczył rolki to i tak bym dalej tak robił ponieważ nie umiem hamować tym gównem w prawej rolce ;p

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...