Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Daniel-biały D3d

daniel_bialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam mojego autorstwa cheata.

lolzx.jpg

Wymagania:

-Visual C++ 2008 Express Edition

Kroki:

1.Wypakujemy Plik .rar

2.Wstawiamy pliki do Warrock/System

3.Uruchamiamy program Strzykawka

4.Klikamy Wstrzyknij bibliotekę.

5.Włączamy Warrocka 2 razy OK.

6.Gdy HS się będzie ładował uruchamiamy injectora.

Skan

Download

Scope - Prawy przycisk myszy

Super Jump - CTRL Lewy

Gravity - Alt Lewy

no siema

Opublikowano

napisałes że jest potrzebny Visual C++ 2008 Express Edition - to jak by nie było mało uniwersalny hack ale fajny bo ma menu

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

możesz powiedzieć jak ty je robisz?! świetny hack!

Co to za plik d3d engine? to daje menu? a jak wstrzyknę to z innym hackeim tez bedzie menu?

@EDIT w twoim profilu pisze, że masz 13lat? skąd wiesz jak pisać takie hacki? ;p jeśli juz to ja mam troche więcej ;p i umiem tylko bez menu...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

zeby dziala potrzebny Visual C++ 2008 Express Edition ?? ....jeśli tak to bezsensu

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Ponieważ w pakiecie pobierania Visual C++ ściągają się dodatki do odpalenia aplikacji

Co to za plik d3d engine? to daje menu? a jak wstrzyknę to z innym hackeim tez bedzie menu?

Raczej z nim nie odpalisz innego cheata.

no siema

Opublikowano

Działa wam to jak wstrzykujecie strzykawką? Bo ten injector jest dość stary i zawsze mi go wykrywało. A haczek świetny leci 5. Podziwiam cię daniel mając tylko 13 lat programujesz hacki gz dla ciebie ;]

1373662483-U83583.png

Opublikowano
Może dzisiaj zrobię UPDATE

Poprawię:

-Speed Hack - Opcje OFF

Dodam:

-Fast Ammo Heal Flag Repair

-i jak chcecie weapon hack

Weapon hack nie działa. Bo bronie nie zadają dmg. Jedyne co działa to flash bang, miny podobno też, adrenaline i b.rzadko medic boxy.

Dodaj anti kicka jak możesz ;]

@Edit:

Normalnie się włącza wyskakuje D3D is open ale nie ma hacka w grze!

@Down:

Wkleiłem zrobiłem z tą strzykawką. Chociaż.. może to będzie istotne jak pierwszy raz próbowałem go uruchomić wyskoczył komunikat ,,Cannot launch a child proces ...."

1373662483-U83583.png

Opublikowano

mam pytanie da sie zrobic takiego hacka ze masz np famas i on dzial poniewaz mialem takiego hacka tylko np famas nie robil zadnego damage wiem ze ten post nie jest zwiazany z tym tematem ale nie chce robic nowego bo zaraz zamkna a gdzie indziej nie wiem gdzie zrobic wiec prosze o odpowiedz z gory thx

Opublikowano

hmm

to fake d3d przecież

ja się na tym znam i wiem co to

Opublikowano

Haczek Nice :D Wszystko pięknie ładnie chodzi THX kolego ;)

DO niqu: Słabituko ci pobiera aktualizacje do WR :D Mi zassysa zawsze ze speed 450 - 500 kb/s :]

Opublikowano

@Up : Zaraz może 55000 kb/s ;/

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano
hmm

to fake d3d przecież

ja się na tym znam i wiem co to

jak się znasz to może byś napisał nam jak się pisze menu do hacka ! :rolleyes:

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

A wam w ogóle działa ten cheat bo u mnie nie ma go w grze a zrobiłem wszystko poprawnie. Wrzućcie screena jak możecie.

@Down:

Ale mi się normalnie włącza wyskakuje komunikat ale w grze go nie ma. Wszystko zrobiłem tak jak mówiłeś i nic ;/

1373662483-U83583.png

Opublikowano

-Visual C++ 2008 Express Edition - wymaganie, heh no dobre wymaganie to kazdy ma teraz sciagac C++ bo ty zrobiles fake d3d ? n/c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...