Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer w dobrej cenie

LordDiablo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat jak zwykle powtarzający się na wszystkich forach komputerowych. Mniejsza z tym. Jeśli kogoś to interesuje, ja już nic nie zmienie.

No ale do rzeczy.

Szukam zestawu komputerowego do poskładania w cenie max 2300. Nie będę żebrał od mamy bo i tak nic nie kupi. Nie dziwię się, więc od września będę chomikował swoją kasę. Komputer taki raczej do gier np. minecraft i Battlefield.

Szukałem i jakoś się nie czaje w tych socketach i płytach głównych. Co do czego pasuje itp.

Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Jak nazbieram. Nie wiem kiedy. Długo to zajmie. 150 zł alimentów (tzn. 450 - 150 dla mnie reszta dla matki).

Pewnie za rok `_`

Zależy od tego czy brat i matka dołożą.

Opublikowano

B

U

M

P

Rok do duży czas ale zdążyłem złożyć kompa bez pomocy -.-. Teraz pytam się czy jest ona dobra. Oczywiście - rok to szmal czasu, więc wszystko może się zmienić.

Parametry:

Procesor Intel Core i3-540 3.06GHz (BX80616I3540 904853) BOX

SilentiumPC Spartan HE923

Płyta główna MSI H55M-E23

Karta graficzna EVGA GeForce GTX 550Ti 1024MB DDR5/192bit DVI/HDMI PCI-E (981/4514) (wer. OC - SC - Super Clocked) (01G-P3-1557-KR)

Zasilacz XFX Core 550W 120mm 80+ (P1-550S-XXB9)

Dysk Hitachi 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA II (0F10381) OEM Adapter - InLine Adapter SATA na Molex - 15cm (29670A)

Pamięć Kingston 2X2GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (KVR1333D3N9K2/4G)

Obudowa I-BOX FORCE 2106 BEZ ZASILACZA PRESCOT (OF2106ROHS)

Opublikowano

Tak jeki Veloci

Ceny się wachają raz w górę raz w dół

A i tak nie wiadomo czy do tego czasu sprzet który ci podamy będzie wciąz opłacalny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...