Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO czy kBot

ResieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem to pbdo bot jest mało wykrywalny a za kbota łatwo coś złapać. W kbocie masz licencje do konta a tam możesz latać na paru kontach.

Pbdo bota nie używałem, a za kbota moje ostatnie konto dostało perma z miejsca więc kbota już nie polecam :)

Opublikowano

Z tego co słyszałem to pbdo bot jest mało wykrywalny a za kbota łatwo coś złapać. W kbocie masz licencje do konta a tam możesz latać na paru kontach.

Pbdo bota nie używałem, a za kbota moje ostatnie konto dostało perma z miejsca więc kbota już nie polecam :)

Jak umie się bocić to nie złapią, bo bocenie to nie puszczanie bota na pałę na boxy 24h , tylko trzeba opracować swój system do puszczania bota.

sygnacu.jpg

Opublikowano

pbdobot zdecydowanie. Płacisz raz i masz go, aż będą go dalej aktualizować. Poza tym puszczasz sobie na zmianę jakie konto chcesz, a na kbocie jak dostaniesz bana to musisz płacić dodatkowo za zmianę licencji. No i więcej funkcji ma oczywiście pbdo i obsługa nie jest jakaś specjalnie trudna.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

KBot, bana jeszcze nie dostałem, szybko zbiera, prosty w obsłudze, tani ( 26zł, a 100zł :)? ).

Opublikowano

Anonymous, ale PBDOBOT jest z gg i wszystkim, a Ty kupiłeś kbota no GG za 26zł... Kbot GG, a PBDOBOT są chyba w takiej samej cenie;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

PBDO-Bot jest o wiele lepszy i nawet nie taki trudny w obsłudze. Wystarczy Task-Creator i jedziesz, w pbdo-bocie możesz ustawić praktycznie wszystko z jakiej amunicji masz szczelać do poszczególnych alienów, ma też funkcje takie ja rozbudowanie skylaby, auto licytacja na handlu czy też produkcja high-tech. Oprócz tego możesz również pisać taski ręcznie.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...