Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SQL na xaa pomocy

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem hosting na xaa, wszsytko tylko teraz instaluje forum i potrzebne mi dane z SQL a w panelu xaa nie ma takich danych skąd je mam wzionąć

?

Opublikowano

Z tego ci mi się kojarzy to musisz zalogować się do Cpanelu bo chyba taki jest na xaa i tam w cpanelu zrobić bazę mysql i tam będę podane dane :)

PS: nie polecam tego hostingu :) lipny jest sprawdż hekko.pl :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Z tego ci mi się kojarzy to musisz zalogować się do Cpanelu bo chyba taki jest na xaa i tam w cpanelu zrobić bazę mysql i tam będę podane dane :)

Dzięki za pomoc.

Co do hostingu, xaa jest tanio, zły też nie jest.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@Up

Ty lepiej nie kamp na jednym dziale tylko łap tych spamerów co to szaleją dzisiaj.

Też kiedyś miałem problemy jak pliki odpowiednie wykasowałem to mi się MySQL spieprzyło i musiałem bulić... uwaga 5zł za reinstall.

@Top

Po szczegóły zajrzyj do FAQ. Tworzysz bazę, usera i kreator zapyta Cię o permisję to daj najlepiej wszystko i masz.

host: localhost

database: nazwa bazy

username: nazwa usera

password: hasło do usera (wcześniej ustalone)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...