Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serv4web vs Fiberhost

karolek110199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wykupić hosting na START serwera RP minecraft bukkit 1.2.5. Chciałbym Was zapytać jaki hosting będzie lepszy.

- VPS, pakiet Start+ na serv4web.pl

- serwer na fiberhost.pl pakiet EXTRA

- a może wystarczy serwer na fiberhost.pl pakiet MEDIUM

Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki.

Opublikowano

Na Fiber hostcie trudno wgrywać mapy i pluginy długo idą ,a mape trzeba po 1 pliku ,ale bierz fiber hosta ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@TrakerPL dużo serwerów robiłeś?

Na Fiber hostcie trudno wgrywać mapy i pluginy długo idą ,a mape trzeba po 1 pliku ,ale bierz fiber hosta ;)

sorki za spam ale odpisz na pw

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Ciekawe czym wgrywałeś pliki, bo jak ja wgrywałem to szło bez wgrywania po "1 pliku" i z prędkością mojego łącza.

FiberHost pakiet Medium/Extra jest dobrym wyborem - pakiet Start może nie poradzić sobie z pluginami (za mała ilość ram'u)

Opublikowano

Ciekawe czym wgrywałeś pliki, bo jak ja wgrywałem to szło bez wgrywania po "1 pliku" i z prędkością mojego łącza.

FiberHost pakiet Medium/Extra jest dobrym wyborem - pakiet Start może nie poradzić sobie z pluginami (za mała ilość ram'u)

Może kolega wcześniej testował i była taka opcja jednak ja też mam bez wgrywania "po 1" a w reszcie w 100% się zgadzam

300 350 400 500 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...