Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek proszę o zapoznanie się z tym topiciem:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...4&hl=wolves

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...6&hl=wolves

Tu wolves oświadcza, że nie ma PZQ i że nie znim rozmawiał tamten okradziony człowiek, spójrzcie na ten PM i datę:

http://img7.imageshack.us/img7/1461/wolvesu.jpg

Wystawił on również PZQ na allegro, lecz podał tam inny numer GG, niż ma tutaj na forum.

Następnie po tych wydarzeniach doszliśmy do porozumienia, wymieniliśmy się na konta, on i ja mieliśmy weryfikacje email na Gmail.com.

Po 4 dniach nagle nie mam konta? Oo.

Patrzę, a tu hasło do gmaila zmienione, a założycielem weryfikacji był właśnie wolves, gdyż wcześniej jego konto nie posiadało weryfikacji.

P.S.

Będę starał się dorzucać tutaj następne dowody.

Później dodam screeny rozmowy GG.

Prosiłbym o PERM bana na IP i konto dla niego.

PROSZĘ O NIE SPAMOWANIE W TYM TEMACIE I NIE ZAMYKANIE GO!

NIE ŻALĘ SIĘ TUTAJ TYLKO INFORMUJĘ I OSTRZEGAM GRACZY!!

Opublikowano

Ehhh. . . człowieku zdecyduj się, jeszcze nie dawno go oczyszczałeś z zarzutów a teraz znów zarzucasz złodziejstwo?

Poza tym w regulaminie, dokładniej punkt 7

7. Wszystkie pliki, programy ściągacie na własną odpowiedzialność. Za utraty kont, bany i inne tego typu rzeczy Administracja ani Moderatorzy nie ponoszą odpowiedzialności!
;), więc nie musisz o tym spamować tu, rozwiążcie to jakoś między sobą.

Trzeba było to zrobić przez allegro a nie na GG.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

widać , że potrafisz czytać, nie żalę się, nie mam pretensji do administracji i jakbyś przeczytał całość to byś wiedział, że oszukał mnie po oczyszczeniu go z zarzutów!!

Opublikowano

Nie wiem czy mi się zdaję czy nie, ale ...

Człowieku po chuja nowy temat zakładasz jak tamten zamknęli?

Ojebał Cię - masz lipe

Było od niego nie kupować czy co tam robić, to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, a nam nic do tego

Więc nie zakładaj nowych tematów, nie zaśmiecaj forum i nie truj dupska

Takie jest moje zdanie

Opublikowano

@up

jak na razie to ty zaśmiecasz, bo ja pisałem NIE SPAMOWAĆ!

Temat informacyjny mówi Ci coś? Niech wypowiadają się Ci, co mają związek ze sprawą, a tamten temat zamknęli, bo oczyściłem go z zarzutów i administracja myślała , że juz all ok?

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale na forum jest zakaz sprzedaży kont do gier, czyli cała afera była tak jakby poza forum czyli co nas to obchodzi? Jeśli chcesz nas tylko nas poinformować ze wolves to scammer to pierwszy temat wystarczył.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co do zakazu wiem o tym, dlatego nie oskarżam forum i nie mam do nikogo o to pretensji, ale jak już mówiłem, niech ludzie wiedzą kim jest wolves.

Admin Cienia
Opublikowano

Myślę że jego myślą przewodnią było opisanie tego, no cóż bez dowodów ani rusz, zamykam żeby tu nie naspamili więcej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...