Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ninja 75 vs zatruty/kruk ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

gram na prywatnym serwerze draenor 2 i niewiele mi brakuje do 75 lvla

mam postać ninje i trochę funduszy na zrobienie sobie broni na 75 lvl tylko zastanawiam się jaką ?

chodzi mi tu głównie o zarabianie na metkach/bossach(jak się znajdzie jakiegoś)

jak myślicie ? lepiej wbić kruka na +9 sred ok 40 i zrobić poli na P (marmurki są tanie) i bić sobie metki mordu i jakieś bossy na ten lvl czy zrobić zatrutego i bić tylko metki mordu ? :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Do Twojego tematu jest przeznaczony ten dzial:

www.mpcforum.pl/forum/166-metin-2-serwery-prywatne/

Napisz tam, cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Rób kruka.. nawet taki sr 30+ z truciem bedzie zajebisty na bossy.. i jeszcze o wiele wieksze dmg niz trutka ma.. chyba ze preferujesz metki to trute i z konia ciupaj :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

z zatruciaka z tego militara to miało będziesz bić , a jak takim krukiem na poli to po 4-5k będziesz bić :) jasne że kruk

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jezeli latwo robi sie na tym serwerze bonusy w broniach (konkretnie to srednie obrazenia i um) to mozesz sprobowac wykuc luk, ale ubijanie metkow na poli jest troche monotonne i pamietaj ze podczas przemiany w marmurek masz tylko 60 deffa wiec bedziesz dostawal wieksze dmg ale mniejsze przeszywki (czyli idealnie na setaou).

Jezeli masz buffa to mozesz sprobowac kupic skrzydla demona na 75lv i zrobic srednie 30+ + bonus na potwory przywolywane przez metki na ktore zamierzasz chodzic.

Truciak zdecydowanie nie, jesli ninja jest dobrze zrobiony to bron poltorareczna (miecze, niektorzy blednie nazywaja to jednoreczna) jest dla niego bezuzyteczna. Przykladowo - FMSem sr 40 na 70lvlu (PL, global) z boja w psa bilem tylko po 750 - 830, za to z siamese (sztylety 70lv) z piechty po 780 - 850.

Jezeli ja mialbym wybierac wzialbym skrzydla demona z sr 30+ i ewentualnie jakis bon na potwory przywolywane przez metki. Oczywiscie KD: potwora, kryta, powtorki (zmniejsza czas ladowania sie skilli) i lataj z buffem.

Pomysl z krukiem tez nie jest zly ale wg. mnie minimalnie slabszy od skrzydel i troche drozszy.

Jezeli pomoglem to licze na lajk <3

@edit

jesli zamierzasz chodzic na bossy to skrzydla nie wchodza w gre, tylko poli i to marmurek koniecznie pajak albo sluga.

Opublikowano

Do Twojego tematu jest przeznaczony ten dzial:

www.mpcforum.pl/forum/166-metin-2-serwery-prywatne/

Napisz tam, cls

beka, teraz widać kogo do teamu przyjmują - ten dział jest odpowiedni + nie umiesz zamknąć tematu.

Rób kruka i lecisz na poli, większe dmg będzie niż trutką z konia. i z tego co wiem to truciaki na draenorze dość drogie są ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...