Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] logowanie do gry

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz wszystko wogóle się sypie po tym pathu. Może to jego wina. A tak masz od kiedy?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

człowieku , login failed to nie "błędny login lub hasło" znasz angielski? błędy login lub hasło to incorrect login or passworld , po2 to wyskakuje po zalogowaniu i po kliknięciu "graj" więc nie możliwe zły login , jak się mogę zalogować to raczej bana nie mam , robi się tak po tym ostatnim patchu

@edit

emaila sprawdzałem ,nic nie ma

HB5fLf7.png

Opublikowano

To ,sądzę ,że wtedy coś EA robiło i niemogłeś się zalogować przypuszczam ,ze jak reszta. ^^

Opublikowano

witajcie ;p

Mam ten sam problem .

Strata 10 aut a na maila żadne powiadomienie o banie itd.

na innym koncie ładnie śmiga wie może ktoś o co chodzi??

nfswboczk0.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem, loguje się i wyskakuje ten sam komunikat "login failed please try again" a na drugim koncie chodzi normalnie. Próbowałem wszystkiego i nic nie pomaga.

Opublikowano

dopiero przeinstalowałem system , pobieram nfs i zobaczymy czy pomoże , jak nie to trzeba pisać do supportu

hehe przeinstalowałęś system ale poco jak nfsw i tak ci chodzi. Napisz do suppotu będzie najszybciej ;)
Opublikowano

Ty a na stronę normalnie się logujesz czy to samo wywala?

Na stronę normalnie tylko po kliknięciu grai wyskakuje ten komunikat. Na email-u brak jakich kolwiek wiadomości od EA.

Opublikowano

Na stronę normalnie tylko po kliknięciu grai wyskakuje ten komunikat. Na email-u brak jakich kolwiek wiadomości od EA.

na 100% to ban ;) też dostałem i taki sam komunikat. Zresztą , teraz są masowe blokady ;)

nie ma co kombinować , bana się nie cofnie.

Problem wyjaśniony , proszę moderatora o zamknięcie tematu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...