Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[video-tutorial] Łatwy sposób na zarobek w dekaronie

pele7384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób zna ten sposób, ale są również tacy którzy o tym nie wiedzą więc postanowiliśmy to pokazać. W filmie staraliśmy się o wszystkim napomnieć, ale pomyłki się zdarzają więc w razie czego proszę powiedzieć o jakimś błędzie.

http://www.youtube.c...h?v=7Q01zVtl5zA

Proszę o opinie pod filmem jak i tutaj.

Opublikowano

Prosiłeś o opinie co do filmu, całkiem przyjemnie się go oglądało mimo, że w Dekarona gram już z 7 lat i w tym czasie zapoznałem się troszkę z tym DG :). Według mnie śmiało możecie kontynuować nagrywanie z tej gry :).

Opublikowano

Bardzo fajny filmik napewno się komuś przyda.Mała uwaga z ostatniego bosa zawsze leci kasa,tylko nie wolno go kasować pod scianą bo wtedy morze przepaść!Polecam też wybierać się na Rank A bo jest tam nawet ładne expo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba na A nigdy nie byłeś bo o tym że są tam dwa coopery to krążą tylko legendy ... Jeden i się ciesz jak ci gold przypadkiem nie poleci :D

i tu cie rozczaruje majac 170 lvl mam troche pojecia o grze i leca 2 coopery.chodzilem kiedys na A zeby to sprawdzic dziennie chodzac po 50x to moze co 3 dni wylecisaly 2 coopery szansa jest smiesznie mala ale leca 2 :D

Opublikowano

To mówię że głównie legendy, ale spoko, chodziłem parę razy na A i jeszcze nigdy mi nie dropły, więc warto zaznaczyć że 2 coopery latają bardzo rzadko, a wszędzie jest napisane że za każdym razem lecą 2 coopery lub cooper i silver lub gold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...