Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Draenor2

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się grać na draenorze 2 healerem + smok? Smok do bufa oczywiście.

Da radę expić healerem? Ogólnie opiszcie mi czy się opłaca. :) Pod każdym względem.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Da rade expić spokojnie.

Grałem na dr2, lecz tak jak dużo osób zarówno z mojej gildii jak i ogólnie z serera odeszło po ujawnieniu, że był yangbug, jednak serwer mimo nadal wysokich cen ma całkiem dużo ludzi więc możesz grać.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Da rade ale jest ciezko :( Z samego dropu yang nic nie kupisz bo dropi troszke wiecej niz na PL. Ja ci polecam sciagnac kamer mod, znalezc gildie i na 5lvl ze skillami dropic w m1 hematyczne szkaty bo ceny duze :( Mozesz je sellac po 500k albo otwierac a dropi np.rada,egzo,bodzio ale tez rzeczy mniej warte od szkaty :)

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Da rade ale jest ciezko :( Z samego dropu yang nic nie kupisz bo dropi troszke wiecej niz na PL. Ja ci polecam sciagnac kamer mod, znalezc gildie i na 5lvl ze skillami dropic w m1 hematyczne szkaty bo ceny duze :( Mozesz je sellac po 500k albo otwierac a dropi np.rada,egzo,bodzio ale tez rzeczy mniej warte od szkaty :)

To nie ravia, że hematyki są, tylko draenor. Tam są kolorowe szkaty.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Opłaca się grać ;]. Ja gram BMem i w 889minut wbiłem narazie 66lvl :D. Z kasą jest tak , że podczas expa dropią ci szkatułki i klucze - otwierasz je , następnie sprzedajesz drop i masz kase. Jednakże, szybko ją wydasz bo ceny są troche wysokie choć i tak spadły :D.

Ebonki z słabymi bonami do 150kk można znaleźć

Zbrojki na 42 lvl z 2000hp podobnie

sokoła+9 czysta tak samo

trutki+1 400kk

Wiem nie prosiłeś o ceny ale chciałem Ci poprzez ceny pokazać jak jest z początku ciężko bo ja np miałem szczęście :P. Miałem 13lvl i goście ubili typka w okrutniaku i wypadła mu stal+8 więc ją szybko podniosłem i sprzedałem za 875kk xD.

Także zapraszam do Jinno ;D. Nick mam Xenosor :P

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...