Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek się nie włącza

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam problem jak włączam metka na modzie to pojawia się tylko okienko od hs ładuje się z 5% i stoi.... wcześniej było ok a normalny metek zatrzymuje się na lanczeze

Opublikowano

ach też tak miałem ale mmyśle ze komp był już mocno nagrzany próbowałem reinstall ale potem nic nie chodziło sie zcinało ;P dałem odpocząć z godzinke i potem ładnie śmigał ;P więc nie graj całymi dniami :D daj odpocząć ;P bo ci sie karta zjara hhe

down: wszystko aby nabić posta.. jak antyvirus może blokować metina jezu..

Opublikowano

Moj kolega tez tak mial i zostawil tego hsa, poszedl na tivi, wrocil po chwili i mu sie zaladowal

Opublikowano

Na początek wykonaj pierwszą pomoc:

*Zreinstaluj Metina

*Umieść go na innym dysku

*Wyłącz antywirusa i zaporę systemu

Jeżeli to nie pomoże sformatuj komputer.

Jakie masz łącze?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano
Hmm zobacz czy masz wylaczaona zapore w antywirusie , poniewaz kiedys tez mialem taki problem. Mozliwe tez jest to , ze zapora systemowa blokuje metina.

Jeżeli rzeczywiście to zapora blokuje to ją wyłącz albo dodaj moda do wyjątków ;)

Ja proponowałbym poczekać na aktualizację KM'a, następnie go pobrać i spróbować ponownie.

Opublikowano

Jezeli uzywales wczesniej (kiedykolwiek) jakichs cheatow to mozliwe, ze nie bedzie ci sie wlaczal lub wywalal co jakis czas. Sprobuj przeszukac komputer pod katem jakichs botow lub cheatow i wywal wszystko, lub jak ci zalezy to skopiuj sobie na pendrive'a. Jezeli to nie pomoze to graj przez kamermoda, aktualnie w teamie PL'a sa tacy idioci, ze nawet jakby wiedzieli, ze grasz przez kamermoda to by cie nie zbanowali. Mysle, ze nawet moglibyscie zostac przyjaciolmi. Ale to odbiega troche od tematu.

Jesli pomoglem to licze na lajk <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...