Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Dyskusja] Karty SP maga

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie bede wam pomagal rozdawac punkty na kartach maga

Czerwony Mag/Święty Mag/Lodowy Mag/Mroczny Mag

Czerwony Mag

Zacznijmy od Czerwonego Maga, moim zdaniem to jest naprawde bestia.Ja osobiscie punkty na tej postaci ustawil bym tak ;

60/0/15/30 - do expa sie zda a co wazniejsze jak juz sie ma takiego reda to sie nie mysli o expie! Na glace doskonaly! Rangi,,blade padaja dzieki ogromnym dmg a zazwyczaj reski na ogien na glacy to 20% bo reszta mrok lub swiatlo no i woda.Mamy tez ogromny dmg na pozostale klasy dzieki az 60 pkt. w atak! Daje nam to w porownaniu z i tak ogromnym dmg tej karty wybuchowa mieszanke! ( na poczatek polecam dawac 2;1 atk;hp )

Święty Mag

Holly to karta ktora ma malo skilli ofensywnych ale nie sa one slabe.Na poczatku expimy na roznych mobkach mroku wiec dajemy z 20 pktow w ele i jest git, zeby problemow nie bylo dajmy te 15 w hp i gites.No juz LoD profa 99 i wgl. wiec najlepiej to chyba tak 20/0/reszta/30.

Na shaner po prostu bestia! Siny bez bdb reskow oraz berkowie gryza piach, oczywiscie my tez mamy dobre eq.

Jeszcze moj taki uniwersalny to 10/0/30/20 taki mam plan na swoim ale pamietajmy za duzo pkt. w element psuje karte a Atak zwiekszony zamiast elementu tez duzo daje!

Lodowy Mag

Niebieski Mag, tak to ten...Ah...Karta o masie stunow (omdlewa/zamraza itd.) duzym dmg i fajnym wygladzie.=) ( kwestia gustu chodz ta rozga do kitu )

Szczerze dal bym sobie reszta/0/10/30 moze 40.

W element tyle nam starczy bo mobkow z ele. ognia jest ogolnie malo na wyzzszym poziomie.No to jest typowo moim zdaniem do expa, ale w pvp tez sie zda mysle ze dobrze.

Mroczny Magik

Strzelec...Ja go nazywam Siewca Smierci! Karta stworzona do pvp! Jej ilosc de-buffow (oslabiaja przeciwnika ) powalaja juz przed starciem jego wrogow na kolana!

30/0/30/30 nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje ale nie pozalujecie! Najpierw full atak do 20 pozniej 1;1 hp;ele do 10.Znowu atak 30 i reszta do 30.Spory DMG, odpowiednia ilosc HP do wytrzymania w walce.Build pod PvP 2:1 Atak:Hp/Mp rekomendowany przez JexioR !

W pełni mój poradnik.Oprawa zablej123 którem dziękuję.

Kolejną osobą która pomogła jest JexioR dzięki !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Wiesz Co Ja Już nie Wiem Co Czytam O_O Powinno To Być Tak

Witam, w tym temacie bede wam pomagal rozdawac punkty na kartach maga

Czerwony Mag/Święty Mag/Lodowy Mag/Mroczny Mag

Czerwony Mag

Zacznijmy od Czerwonego Maga, moim zdaniem to jest naprawde bestia.Ja osobiscie punkty na tej postaci ustawil bym tak ;

60/0/15/30 - do expa sie zda a co wazniejsze jak juz sie ma takiego reda to sie nie mysli o expie! Na glace doskonaly! Rangi,,blade padaja dzieki ogromnym dmg a zazwyczaj reski na ogien na glacy to 20% bo reszta mrok lub swiatlo no i woda.Mamy tez ogromny dmg na pozostale klasy dzieki az 60 pkt. w atak! Daje nam to w porownaniu z i tak ogromnym dmg tej karty wybuchowa mieszanke! ( na poczatek polecam dawac 2;1 atk;hp )

Święty Mag

Holly to karta ktora ma malo skilli ofensywnych ale nie sa one slabe.Na poczatku expimy na roznych mobkach mroku wiec dajemy z 20 pktow w ele i jest git, zeby problemow nie bylo dajmy te 15 w hp i gites.No juz LoD profa 99 i wgl. wiec najlepiej to chyba tak 20/0/reszta/30.

Na shaner po prostu bestia! Siny bez bdb reskow oraz berkowie gryza piach, oczywiscie my tez mamy dobre eq.

Jeszcze moj taki uniwersalny to 10/0/30/20 taki mam plan na swoim ale pamietajmy za duzo pkt. w element psuje karte a Atak zwiekszony zamiast elementu tez duzo daje!

Lodowy Mag

Niebieski Mag, tak to ten...Ah...Karta o masie stunow (omdlewa/zamraza itd.) duzym dmg i fajnym wygladzie.=) ( kwestia gustu chodz ta rozga do kitu )

Szczerze dal bym sobie reszta/0/10/30 moze 40.

W element tyle nam starczy bo mobkow z ele. ognia jest ogolnie malo na wyzzszym poziomie.No to jest typowo moim zdaniem do expa, ale w pvp tez sie zda mysle ze dobrze.

Mroczny Magik

Strzelec...Ja go nazywam Siewca Smierci! Karta stworzona do pvp! Jej ilosc de-buffow (oslabiaja przeciwnika ) powalaja juz przed starciem jego wrogow na kolana!

30/0/30/30 nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje ale nie pozalujecie! Najpierw full atak do 20 pozniej 1;1 hp;ele do 10.Znowu atak 30 i reszta do 30.Spory DMG, odpowiednia ilosc HP do wytrzymania w walce.

Od Siebie Jak 1 Raz To Czytałem To nie wiedziałem Gdzie jestem bylem na red magu a znalazłem się na Lodowym

Tak Więc Daje 8/10 Brak 2 Punktów Ponieważ Straszne Błędy Ortograficzne czyli -1 punkt mniej następny Punkt -1 za to ze Na Szybko to robiłeś Mam Nadzieję ze zEdytujesz i napiszesz Coś Podobnego To Tego Co Jest Wyzej

Pozdrawiam.

Opublikowano

Goth Tu Masz Te Błędy

bede/pomagal/rozdawac/naprawde/osobiscie/ustawil/

/ktora/malo/sa/slabe/poczatku/expimy/roznych/mobkach/zeby/problemow/bylo//juz/LoD/moj/stunow//moze/ogolnie/malo/Smierci/ilosc//sie/wymyslilem/kolegow/mowi/.Moze/swoj/sposob/ badz/beda/klotni- Pisze się z ó zamkniętym

Jest Także więcej błędów ale szkoda mi tu wymieniać dla ciebie

A tu Sobie zakup Słownik Ortograficzny ma 60.000 widać ze muszę nawet cyframi pisać bo się nie do myślisz

A O to Link- http://ksiegarnia.pw...ograficzny.html

Polecam Dla ciebie Akurat

//Dbl ostrzeżenie słowne //

Opublikowano

Na moim telefonie ciężko ze znakami polskimi.Więc ja tutaj swojej winy nie widze.Pozdro

kunshi.jpg

Opublikowano

Oskar, weź go popraw a i jeszcze jedno : Mamy sub forum do poradników ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

To jest swego rodzaju dyskusja, zablej, jak bd miał androida to zobaczysz czy tak łatwo.Po kolejne nie zaśmiecaj mi tematu i pisz na PW.Poradnik nie ma być ładny ma być dobry ! A to jest poradnik/dyskusja.

kunshi.jpg

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - na pro?b? kidmoda
Ukryte przez Enzil, 10 Sierpnia 2012 - na pro?b? kidmoda

Właśnie Widać dobry ze chujo.. Jak i Ty A po 1

Androida mam i mam dużo czasu na pisanie

po 2.Nikt się nie doczyta wgl powinieneś wstawić to co ja podałem a nie jakieś ścierwo gdzie nigdzie nie pisze gdzie jest lodowy mag dark gunner itp

Jezeli masz jakies problemy z tym scierwem to go nie czytaj.

kunshi.jpg

Widać Ze To Ścierwo Bo ty tylko Ścierwa Piszesz cóz ale nikt tu nie zrobi nic bo jesteś ścierwem i nikogo wina ze piszesz jakieś ścierwa

Powiem tak, wydajesz mi sie slaby.Musisz mnie obrazac zeby byc lepszy.Ale no ale jednak Pan zablej nie potrafi przeczytac nazwy tematu.[TuT][Dyskusja]- wiesz co to jest dyskusja? No wlasnie.Dziekuje za ocene.Jak cos zrob swoj poradnik i nie obrazaj bo jestes w tej chwili dla mnie ktora nie szanuje pracy innych.

kunshi.jpg

;p Powiedz mi jak by była stara oprawa wchodzi do tematu new user i patrzy się na twoja treść Zastanawiał by się co pisze i wgl.......

Opublikowano

Ja mam takie małe "ale" do tego tutka.

1. Zmień proszę kolor którym pisałeś porady do DG i blue - u mnie nic nie widać. Dopiero po zaznaczeniu tego tekstu jestem w stanie odczytać.

2. Uczepię się tu reda: Czemu tak mało punktów ładujesz w element? Ja polecam swój build i bardzo sobie chwalę - stosunek 50 l 0 l 50 l 25 - rangi dostają z Lancy po 10k, więc jest to jakiś wyczyn. Na Pijawkach owe mobki spadają na 2, może 3 skille.

Drugim dobrym rozwiązaniem jest: 30 l 10 l max l 10~20 - ale to bardziej pod exp - na glac się raczej nie nadaje.

3. Holka

- Glacowy tanker - 0~5 l 60 l 10 l reszta

- Aster (Jak sie ma blokera) - 30 l 0 l max l 10, ew. nic

4. Blue

Więcej pakujcie w ele, na blue zawsze powinno być z 40 - 50 w ele.

PS: Buildy te są ode mnie, ustawiam je samemu bez żadnego uzgadniania czy też poradników. Także nie musicie stosować takich jakie wam polecam. Natomiast mi służą bardzo dobrze i nie zanosi się na to, bym je zmieniał (chyba, że będę SP sprzedawać ^^)

Opublikowano

Goth ty chyba na holce nigdy nie grałeś ;)

10/0/reszta/50 na +90 job ew. troszke w atak ale max.15

Takie pytanie. Dlaczego magowi dodaje się w atak skoro on nigdy nie misuje i nie ma critów ? <wtf>

Opublikowano

Goth ty chyba magiem nie grales! Na Redzie dajemy tak by dojsc do 0/0/90/reszta, Atak w kartach maga dajemy tylko i wylacznie na dg ewntualnie troche na blue.

Red na glacy z 90 ele to maszynka do fragow. Lanca ognia = 10/15k dmg na 70 lvlu z eq u5+8 z wyzej podanym buildem .

Holka - miliard rozwiazan. Jesli masz pro szate z kox oslo rób pod tanka 0/80/1/reszta i jestes nie do zbicia. Lepiej niz war bo sie leczysz. Mozna tez full ele pod lod. 30/0/reszta/20 do expa.

Blue - Karta do wszystkiego. Pod exp najlepiej dac 0/0/reszta/20-30 jaszczury padaja jak muchy, u góry na lod tez bardzo dobrze sie sprawdza. Glaca i tu jest dylemat dac full ele by uzyskac pro dmg na ludzi z malymi resami. Czy bic srednio dajac 40 w atak reszte w ele.

Dg - Od aktualizacji jest tylko jeden sluszny build 2:1 atk:hp z czym, że hp ciagniemy tylko do 30-40 potem full atak.

Ten opis punktów był uzywany w praktyce przeze mnie i obiecuje, że sprawdzają się idealnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...