Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Premium

lusoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jest jakis dzialajacy sposób na Darmowe premium ?! Jak tak bym prosił o link do tego sposobu , a jeżeli nie ma to mozna zaifac na allegro osoba ktore sprzedaja cod za 20zl max ?! Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Polecam kupno na Minecraft.net, tam Cię na pewno nie oszukają. Sama kupiłam na allegro, ale dopiero później się dowiedziałam jak wielu oszustów tam jest.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Za 20 zł na allegro sprzedają konta premium które już MAJĄ aktywowany gift-code, na takim koncie, nie możesz zmienić skina, hasła, e-maila, ani nic, no i takie konta sprzedają zazwyczaj kilku osobom na raz, ja kupiłem za 60zł i mam do dzisiaj, tak więc na allegro można kupić ale nie masz 100% pewności że go nie stracisz, na minecraft.net masz 100% pewność że gift-code jest oryginalny i uzyskasz support ze strony mojang'u w razie jakiś problemów, co prawda musisz znać angielski, tak więc wybór należy do Ciebie.

@Edit Co do darmowego premium, to nie nie ma nic za darmo, najwyżej w jakimś konkursie, ale to też małe szanse.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Polecam przeczytać aukcje, a jeśli w aukcji nie ma dopisku, że to jest samo konto, lub konto z aktywowanym Gift-Code to polecam kupić, wtedy jeśli nie otrzymasz sprawę zgłaszasz do allegro, wtedy sprzedawca ma obowiązek dać Ci gift-code lub zwrócić gotówkę, jeśli ze sprzedającym nie będzie kontaktu to allegro zwróci Ci pieniądze.

Opublikowano

lol co wy piszecie !! Na allegro kupilem za 25 zeta gift koda czyli keya , kod jak kto woli i wprowadzilem go na moje konto na minecraft.net moge zmieniac skiny wszystko konto 100% na mnie jesli was oszukali na allegro to widocznie nie sprawdzacie z kim macie doczynienia zawsze trzeba sprawdzic ile kto mapozytywow i ile sprzedanych aukcji ..... Zal mi tych co placa jak naiwniacy cene detaliczna 80 zl zamiast kupione hurtowo przez kogos za 25 zl na allegro

Opublikowano

lol co wy piszecie !! Na allegro kupilem za 25 zeta gift koda czyli keya , kod jak kto woli i wprowadzilem go na moje konto na minecraft.net moge zmieniac skiny wszystko konto 100% na mnie jesli was oszukali na allegro to widocznie nie sprawdzacie z kim macie doczynienia zawsze trzeba sprawdzic ile kto mapozytywow i ile sprzedanych aukcji ..... Zal mi tych co placa jak naiwniacy cene detaliczna 80 zl zamiast kupione hurtowo przez kogos za 25 zl na allegro

Mówiłem o kontach które mają już aktywowane giftcode.

Po za tym sam kupiłem za 25 zł i po 2 tygodniach mi usunęli, ale odzyskałem kasę, później kupiłem za 60 zł i mam cały czas.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...