Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer typu MMORPG. Pomysly? :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w planach mam założenie serwera MMORPG. Może przedstawie jak będzie wyglądał:

- Na razie w planach są 2 mapy, M1 i M2, w M1 było by miasto oraz expowiska, a w M2 same expowiska + NPC od broni :D.

- Całkowicie zmieniony system receptur, tworzenie lepszych bronii u NPC.

- Całkowicie nowe tekstury, takie jak w metinie.

- Zamierzamy także dodać skille oraz poty. :]

- Brak możliwości budowania na mapie. Będzie to możliwie tylko w jaskini kopalnianej (rudy będą tam pojawiać się raz na 24h, będzie ich bardzo mało. :])

Może wy macie jeszcze jakieś pomysły? Jak dla was miałby wyglądać taki serwer? Piszcie! :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Takie jak w metku to gildie dodajcie i iconomy waluta Yang oczywiście jak napisałeś npc zróbcie kopie np shinso juno i zmiencie piga na dziki pies itak dalej :P

293561ecc3c92.png

Opublikowano

Niewiem czy dało by radę ale jeżeli tak to kuleczki exsp zmienić na sakwy jak w mt2 a wygląd zbroi upodobnić na przykład skórzana-Mnisia diamentowa+tygra oraz wprowadzić system oile się da +1 +2 itp a bony [enchant 1 użycie] do kupna u npc

293561ecc3c92.png

Opublikowano

Widać już ktoś podlukał mój post -.- ... Powodzenia dodaj jeszcze stalki i bronie 65 ;]

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Hahahahaah, Planet-Game mnie nie wyjebało, tylko sam odszedłem, bo Piotrek mnie wyzywał przy całym TS'ie i wpierdalał mnie w jakieś prywatne sprawy. ;)

Nie martw się o mnie... :)

Macie dalsze pomysły?

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Zamiast ikonek mieczy np. zamiast drewnianego, cos takiego jak szeroki, kamienny to np. FMS, diax to truta, wiesz takie podobne pixelowanki ;]

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zrob nowego duzego moda specjalnie pod serwer z broniami, zbrojami itp. niekoniecznie z metina. System ulepszeń też by się przydał. Dobrze by było jak było by dodatkowe uzbrojenie typu naszyjnik, pierścień, rękawice. A co powiesz na bronie, które można założyć dopiero po wbiciu odpowiedniego lvl-a doświadczenia? Klasy postaci, typu wojownik, mag, łowca?

To moje pomysły, może któryś ci się spodoba.

KHA`ZIX!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...