Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob 1.4.6 - Bany

archetype

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników, cztery dni temu zacząłem grać w metina i jechać na bocie wbiłem 35 lvl po czym przystąpiłem do łowienia ryb, dostałem bana. Gm napisał mi, że przez system, wiecie jak następnym razem uniknąć takiego bana. Czy Wam też się tak stało ?

Opublikowano

Nie wiadomo czemu nie blokuje logów ... ale wszyscy tak mają. Po prostu nie używaj FB z m2boba. Zadowol się zwykłym boceniem ;) a tak wgl działa wam teraz metin ? bo mi się nie włącza a na oficjalnej pisze tak "This is a debug mode, you got a problem with your form, it will try to help you, refresh when you think you nailed down the problem

Validation engine rules are not loaded check your external file"

+ & like tyle dla mnie znaczą :)

mysz.gif

Opublikowano

Nigdzie nie ma 100% pewności dlatego wolę nie łowić :) na 2 dropkach w 3 dni zarobiłem 700kk więc polecam .

+ & like tyle dla mnie znaczą :)

mysz.gif

Opublikowano

teraz podobno nie działają żadne blokady hs tak że nie zalecam używania jakiego kolwiek hacka na metinPL

napewno za miesiąc lub coś wcześniej ktoś wymyśli jakąś blokadę tak że nie załamujcie się^^

Opublikowano

Ja też raz dostałem bana przez to , ze w logach wykryło mi nie prawidłowości, a przez to , że kilka minut łowiłem na m2bobie i przez to skończyłem grę na solarze... Ja polecam fb z strony KAMERMODA ;) Tam masz fajnego kilka tylko opcji, a ani razu nie dostałem bana za błędy w logach.

/gif

Opublikowano

@soutek

nie dostałeś bo jego FB jest w pythonie :) Działa wewnątrz gry a nie "wbija sie w pamięć aplikacji" :-). Ale i tak bezpieczny nigdy nie bedziesz;)

hcq0.png

Opublikowano

a czy możliwe jest żeby wykryło jakoś funkcje z kamera(waithack,dmg)? nie chodzi o to czy ktoś zobaczy,czy to jest wykrywalne?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...