Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

87.98.233.82 [Paintball][111 Slotów][1.3.1][Wl-off][Premium-off] Zapraszamy !

DaRuH™

Serwer  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. CHCECIE ZNOWU U NAS ZAGRAC? (MOZLIWA REKTYWACJA)

• TAK.
      9
    • TAK, CHOCIA? NIE GRA?EM U WAS WCZE?NIEJ.
      5
    • NIE.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co pamiętam twój PB był najbardziej ogarniety ze wszystkich ale nagle DaRuH zaginął :P Przy pierwszej odslonie

Zaginąłem dlatego, że miałem mały problem odnośnie tego serwera. Gdyż nie spytałem się autora czy mogę wprowadzić zmiany w pluginie jak np. Spolszczyć, dodać wszystkie komendy do konsoli (bo nie dało się zrobić itemshop) połączyłem również iconomy z pluginem i miałem zrobiony w 20% ranking na stronę www. Lecz komuś z graczy się nie podobało to, że sobie przerobiłem plugin na potrzeby. I zgłosił to do właściciela. A właściciel napisał do mnie żebym usunął plugin, bo inaczej zgłosi to w Stanach do organów śledczych. Przeprosiłem go, i odpuścił temat zgłaszania tego na policje, ale i tak kazał usunąć plugin. A to, że tak długo się z nim dogadywałem, że nie było czasu zrobić itemshop i serwer padł. Ale teraz obiecuje, że będzie o wiele lepszy z itemshop itp.

Opublikowano

Zaginąłem dlatego, że miałem mały problem odnośnie tego serwera. Gdyż nie spytałem się autora czy mogę wprowadzić zmiany w pluginie jak np. Spolszczyć, dodać wszystkie komendy do konsoli (bo nie dało się zrobić itemshop) połączyłem również iconomy z pluginem i miałem zrobiony w 20% ranking na stronę www. Lecz komuś z graczy się nie podobało to, że sobie przerobiłem plugin na potrzeby. I zgłosił to do właściciela. A właściciel napisał do mnie żebym usunął plugin, bo inaczej zgłosi to w Stanach do organów śledczych. Przeprosiłem go, i odpuścił temat zgłaszania tego na policje, ale i tak kazał usunąć plugin. A to, że tak długo się z nim dogadywałem, że nie było czasu zrobić itemshop i serwer padł. Ale teraz obiecuje, że będzie o wiele lepszy z itemshop itp.

To był iKrzysiek Pamiętam jak pisał na chacie ,że rozmawiał z Autorem Pluginu i że Bla bla bla...

A i teraz masz pozwolenie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...