Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]World Of Dum's

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ja grales przedwczoraj to widzialen tylko 5 osob.

@2x up mialem taki sam problem na innym last chaos privie, i to byla wina antywira, wiec go ogarnij ;)

Opublikowano

Nie prawda! To nie wina antyvira! :D

Uruchom jako administrator i zadziała.

Dlaczego?

Bez uprawnień administratora pliki nie mogą zainstalować się na dysku systemowym (a widać, że tam masz LC).

Opublikowano

linoskoczek, u mnie to byla wina antywirusa.

wylaczylem przy pobieraniu i wypakowaniu i bylo wszystko dobrze.

Opublikowano

To powiem tylko tyle że zaczynam grać i szukam kogoś do wspólnej gry ^^ A VinoX jak nie masz antyvira to lepiej pobierz bo za kilka dni możesz mieć większe problemy ^^

Opublikowano

Witam,

ja również zachwilkę zacznę grać (właście zaczynam ściągać, więc 15 min sciągania + patchowanie). Myślę, że do 17.00 uruchomię grę ;)

EDIT: JEST JAKIS DARMOWY SPOSOB NA CASH?

Sygna.jpg
Opublikowano

2x up, gildia nieaktualna, ja nie jestem szefem, szef przestal grac to kazdy przestal.

1x up, kiedys kazde konto dostawalo 1k (chyba) cash, musisz popatrzec na stronie.

Opublikowano

UPDATE 17:17:

Der Server wird in etwa 10 Minuten, für ca 2 Stunden down sein. Der Grund ist, wir müssen unser Betriebssystem upgraden.

chyba wiecej nie trzeba pisac :»

Opublikowano

jeszcze to napisal jeden z adminow

Leider ging gestern Abend mein Internet weg (Tut mir leid ) -.-.

Server ist gleich/bald wieder On!

jakies pytania?

Opublikowano

mam pytanie odnosnie zmiany clienta... mam cleinta z innego servera ktory jest troche spolszczony, czy istnieje mozliwosc zagrac na nim na tym serverze? bo tu wszystko po niemiecku jest ;)

Opublikowano

Jeśli nie ma nowych itemów, questów i innych bajerów to wklejenie kilku plików powinno wystarczyć:

- sl.dta

- lccnct.dta

- Nksp.exe

- LC.exe

- vtm.brn

Engine.dll ewentualnie

Opublikowano

raczej to nie zadziala,bo jest Juno przerobione, nowi NPC, nowe wepy i zbroje.

a jak juz zadziala to nie bedzie widzial nowych rzeczy lub jak je spotka bedzie mial Send Error, wiec polecam pobrac od nowa, wiem, ze dlugo zejdzie, ale warto ;)

Opublikowano

Wiecie moze o co chodzi przy probie wlaczenia gry wyskakuje mi taki blad "nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja rownoczesna jest niepoprawna. Wiecej szczegolow mozna znalesc w dzienniku zdarzen aplikacji lub przy uzyciu narzedzia wiersza polecenia sxtrace.exe" co moge zrobic?

Opublikowano

raczej to nie zadziala,bo jest Juno przerobione, nowi NPC, nowe wepy i zbroje.

a jak juz zadziala to nie bedzie widzial nowych rzeczy lub jak je spotka bedzie mial Send Error, wiec polecam pobrac od nowa, wiem, ze dlugo zejdzie, ale warto ;)

pobierac nie musze bo mam caly czas clienta nie ruszonego. wiec lipa z tym ze trzeba grac na wersji niemieckiej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...