Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PL

Gohan012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam takie pytanie odnośnie serwera PL . Chciałbym się dowiedzieć jaka jest tam sytuacja w sensie ceny , ile ludzi gra i , na jakim serwerze gra najwięcej ludzi i czy wgl. opłaca się wbić jeszcze .

Opublikowano

Ja gram na s23. Nie narzekam. Ceny nie są wygórowane jak to było pół roku temu. Da się grać, liczba: średnio na jeża. Ale po złączeniu serwerów na pewno będzie więcej osób :)

Zapraszam na s23. chunjo. W razie kontaktu pisać PW/GG:5204760

Opublikowano

Ostatnio ceny spadły , hymm ile ludzi gra na poszczególnych serwerach?? - radze ci wybrać serwer

s1.Monastyr - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Medium

s2.Feniks - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Medium / Sławny gracz FuBu :D

s3.Obsydian - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Nie Wiem

s4.Twierdza - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Medium

s25.Syriusz - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Medium/Hard

s26.Solar - Dużo osób gra / Tanio / Zarobek - Medium/Hard

Ja gram na s1.Monastyr Shinsoo Woj Mental Pozdrawiam byłą gildie Mojito

tcul.jpg

Opublikowano

Ja ci proponuje s26 serwer stosunkowo mlody, duzo ludzi gra, malutkie ceny i naprzyklad jak bedzie robil qesty to z samych qlestow bedzie cie stac na riba

Opublikowano

Nie polecam Ci wgl. żadnego serwera na PL'u ;x

Na Twoim miejscu wybrał bym już grę na Metin2SG, bardzo częste eventy, można osiągnąć coś bez nakładu pieniężnego.

Opublikowano

Nie radzę zaczynać gry na PL. Nie opłaca się po prostu. Za nim osiągniesz maksymalny lv minie bardzo wiele czasu.

Nie gra tam najwięcej ludzi. Moim zdaniem idź lepiej na angielskiego globala i poducz się języka angielskiego :D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...