Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam do gry:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka prezentuję wam moją gre: http://extremeracing.makemmo.com

Jest to gra wyścigowa jest cały czas rozbudowywana ale niestety narazie niemam kredytów ;/ więc kupowanie za kredyty mile widziane :)

Tu regulamin oraz fabuła:

Regulamin:

1.Na czacie ma być zachowana kultura osobista!!!

2.Zero wulgaryzmów

3.Za wszelkie programy takie jak cheat engine do hackowania i oszukiwania gry odrazu natychmiastowy ban na ip.

4. Za multikonta to samo co w punkcie 3.

5.Nowe pomysły do gry będą mile widziane

6.Nie wolno wyłudzać haseł od nikogo bo innaczej będzie ban

7. Admin ma nazwe w grze: Admin_gry

Fabuła:

Pewnego dnia budzisz się w nieznanym ci domu i łóżkó podchodzi do ciebie koleś o imieniu Frank i mówi ci że przeniosłeś się do świata ekstremalnych wyścigów i aby przeżyć i wrócić do dawnego świata pełnego świętego spokoju

musisz wygrywać wyścigi lecz to nie są zwyczajne wyścigi to są WYŚCIGI ŚMIERCI tylko nielicznym uda się przeżyć na co czekasz zapinaj pasy załóż karabin na dach i jedź na śmiertelny wyścig czy przeżyjesz czy nie zależy tylko od CIEBIE.

Narazie są 2 gracze niestety ale to tylko dlatego że niepotrafie zareklamować mojej gry :/

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Opublikowano

Grafika - 0/10

Domena - 0/10

Ogólny wygląd - 1/10

Lepiej się naucz php itp. i stwórz grę jak człowiek a nie na kreatorze !

1344360520-U706026.jpg

By Wyborna

Opublikowano

Ja cie ja niechce tworzyć jakieś super mega wystrzałowej gry a jak tacy mądrzy jesteście to dajcie mi lepszą domene niż makemmo.com -.- lepszej już niema a pozatym niewiem jak gre przeglądarkową można oceniać po grafice i domenie -.-

Opublikowano

Kto Ci wejdzie na grę stworzoną na kreatorze ? Myślisz,że np.: Plemiona czy S&F to też były tworzone na kreatorze ?! Trochę rozsądku ? Makemmo to kreator a domena to np.: .pl czy .com ! Na tą grę nie wejdzie więcej niż 15 graczy .

1344360520-U706026.jpg

By Wyborna

Opublikowano

To są pewnie pierwsze gry stworzone przez tego kretora. Btw. moja 8 dniowa gra ma więcej online niż ta zrobiona w kreatorze po roku xD

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

a mnie zastanawia tekst -

"WYŚCIGI ŚMIERCI tylko nielicznym uda się przeżyć.....czy przeżyjesz czy nie zależy tylko od CIEBIE."

Czyli rozumiem, że jest uwzględnione to iż moja postać może umrzeć (zostać zabita) i koniec gry - bo skoro umieram to nie będę już mógł grać ? bo jeśli czegoś takiego nie ma w grze to ten tekst jest bez sensu i wprowadza w błąd

Opublikowano

qazqaz21 no nieczepiaj się tak napisałem żeby to wzbudzało emocje xD no nie ma tam opcij że postać ginie ale w misjach (wyścigach) są 3 rozdziały a 3 rozdział to WYŚCIGI ŚMIERCI a w sklepie są do kupienia karabin maszynowy na dach pojazdu i mina wypuszczana z tyłu samochodu planuje dać jeszczę pare broni ale to już później

Zabrzecki ogarnij się ty na serio myślisz że ja z tego chce czerpać jakieś dochody człowieku zastanów się -.- ja tą gre tworze dla przyjemności.

Dziękuje dobranoc :)

Opublikowano

Divers02 zwykła gra z generatora z innymi nazwami to jest mojamafia.pl a makemmo.com oferuje o wiele więcej niż tylko stworzenie gry i to wszystko w makemmo można zmieniać kolory dodawać włase prace misje budynki ustalać ile ma być poziomów w grze i ile expa trzeba mieć żeby zdobyć dany przedmiot można ustalać co się traci a co zyskuje jak się ukończy misje itp... jest jeszcze wiele wiele żeczy tak jan np mapa

Moim zdaniem to nie jest tak że wymyślasz nazwe zmieniasz tło i to wszystko

Opublikowano

Mylisz się :)

mojamafia to tylko zmiana grafiki i nazwy gry, make mmo - tylko ustalasz, nic nie tworzysz - takie coś cię satysfakcjonuję?

logo.png

Opublikowano

jeju Perfect7M pisałem już że ja niemam zamiaru tworzyć gry od zera bo to jest za dużo roboty ja chce sobie poprostu troche potworzyć

Divers02 tak żebyś wiedział sprawia mi to przyjemność i będe to kontynuował powiem ci więcjej mam zamiar równierz zakupić kredyty i co zabronisz mi? a pozatym w tym kreatorze jest ponad 2 tyś gier więc jak by to niebyło dla niektórych fajne to niebyło by tych 2 tyś gier człowieku zastanów się co mówisz -.-

Opublikowano

@UP

Po cholerę reklamujesz tutaj "grę" stworzoną w kreatorze... Nienawidzę ludzi którzy myślą że jak wejdą sobie na generator to już są zajebiści i wszystko im wolno bo mają grę...

Człowieku zastanów się DOKŁADNIE co to znaczy - tworzyć coś. Bo używanie generatora to nie jest tworzenie.

... Co z tego że jest 2 tys gier?! Skąd masz pewność że są dobre i że w ogóle coś w nich jest zawarte? NO KUR** NIE MASZ!

Tyle z mojej strony.

P.S. Nie pisze się "tyś" tylko "tys".

Opublikowano

@witek71 - problem w tym,że ty jej nie stworzyłeś! Stworzył ją generator a ty tylko podałeś parę wytycznych. Gdybyś stworzył cokolwiek ale sam to miałbym szacun do Cb ale generatorskie coś nie zasługuje nawet na zerową ocenę...Nawet nie masz opcji wglądu do plików PHP co jest podstawą tworzenia gier!

Opublikowano

Grafika - 0/10

Gra-1/10

wynik-1/20

Weź trochę lepiej poucz się php,html,mysql i zrób jakąś normalną grę i naucz się robić dobrą grafike bo tak to może max 10 osób będzie w to grało

Opublikowano

qazqaz21 no nieczepiaj się tak napisałem żeby to wzbudzało emocje xD:)

Nie czepiam się :) byłem tylko ciekawy czy faktycznie coś takiego zrobiłeś w grze czy tylko "chwyt emocjonalny"

Opublikowano

witek71 - WYPIERDALAJ

Kurwa mać jego , gdzie jest moderator !?

Mógłby w pizdu zamknąć temat i dodać do regulaminu zakaz dodawania gier z kreatorów

Bo to jest wkurwiające.

Przychodzi taki dzieciak , robi sobie gierke w generatorze,chwali się ,że zrobił w gre a zapomina o szczególe ,że w generatorze.

Jebać tego warna , ale do kurwy nędzy zróbcie coś z tym.

To jest dział "TWORZENIE WŁASNEJ GRY VIA WWW " a nie kurwa "TWORZENIE GRY W GENERATORZE".Mija się to z celem działu.

Dziękuje kurwa za przeczytanie.

Ps.Jak nie zrozumiałeś czytaj 1 linijkę.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

@Perfect

Lubię Cię ale powiem Ci wulgarny tekst... wwypierdalaj. Z Xnovy Revolutions ściągnięte są tylko TPL'ki. Razem z Cyceronem przerobiliśmy 80% plików. Spróbuj zrobić taki prywatny serwer ogame i zobaczymy. O ile wiem Kongo nie skończył , jeszcze żadnej gry porządnie i nic nie sprzedał tak jak ty więc mam większe doświadczenie w tych sprawach od Ciebie -.-

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Nie rozumiem Kamil co ci takiego Perfect napisał, że się wkur... . Nie obchodzi mnie ile % przerobiłeś ,ale JAK przerobiłeś w tym ogame. Porządnie grę staram się skończyć. A ty Kamil co może od 0 jakąkolwiek grę napisałeś ? I co z tego ,że nic nie sprzedałem. Mam coś takiego jak poczucie więzi. Nie chcę by to zabrzmiało jak bym był jakiś poje... czy coś ,ale po prostu skrypty te pokazują mi jak przez rok się zmieniłem, ile się nauczyłem. Sprzedawanie skryptów to dla mnie tak jak sprzedawanie swojego życia ,a życie jest bezcenne bo jedne. Perfect ma więcej doświadczenia w Webasterce od ciebie Kamil. Ja staram się każdego bronić ,ale na nieuzasadnione pojazdy na kogoś na forum odpowiadam.

I zrozum ,że dla mnie moje skrypty to nic innego jak ciężka praca, wstawanie o 6 zamiast jak większość o 9, szukanie poradników do nauki CSS, JS, PHP, Flash, chodzenie do biblioteki na każdej dłuższej przerwie by je nieco popisać, poprawić setki błędów ,które sodema wytyka, wiele godzin walenia łbem o blat biurka by wymyślić takie obejście na jakie nikt nie wpadnie. Dlatego ,żadnego nie sprzedaję chyba ,że z góry taki cel założyłem sobie. I lepiej uważaj z kim piszesz bo mam wystarczającego skilla by zaatakować twojego ogam'a z 2 kompów i padnie ,a ty nawet wejścia na stronę nie zarejestrujesz. Krycha wie o co mi chodzi bo sam mu ten trik podsunąłem i wie on jak się zabezpieczyć, to wie też perfect i chyba Sodema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...