Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2BOB

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie,czy można jakoś zrobić,aby grać np. na wersji m2bob'a 1.4.5.? chodzi,aby nie wyświetlał się ten komunikat o tym,że nie mamy aktualnej wersji? jeśli można,to jak to zrobić? dziękuje za odp. daje lajki za komentarze wnoszące coś do tematu,pzdr.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

ja gram ciagle na 1.4.2 z dllka z 1.4.1 bo mam przerobionego metka i mi dziala, jak cos to moze wrzuce i dam link

tylko ze mam jakis blad ze dziala mi bob tylko na jednym koncie, a na nowych wywala co 3 minuty i sie nie pojawia w ogole bot no ale do expa na glownym koncie moze byc ;d

Opublikowano

no dobra,ale jak to zrobiłeś że ci nie wyświetla tego komunikatu że nie masz najnowszej wersji?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...