Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki [i czy chcecie] rodzaj serwera ?

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalny, a nie takich jak są setki..

A pisanie takich typu tematów MOIM zdaniem jest żartem..

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra myślę, że wybrałem :) Będzie to Survival/Free-Build + mody. I tu mam kolejne pytanie :D Jakie mody chcecie ? Piszcie w komentarzach ^_^

PS: Wszyscy chętni w pomocy przy budowaniu mapy i chętni na modernatorów/administratorów proszeni są o zgłaszanie się do mnie na pw.

xDDZIĘKUJĘ xD

Znawca
Opublikowano

Survival z frakcjami + mod mo'creatures.. Nigdy nie widziałem takiego serwera a chciałbym na takim zagrac

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Thaum craft, balkon's weapon mod, Build craft, i kilka innych :P Może EE2 jeszcze.

taa może jeszcze yogbox żeby wogóle serwer nie poszedł?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Survival z frakcjami + mod mo'creatures.. Nigdy nie widziałem takiego serwera a chciałbym na takim zagrac

wydaje mi się ze mod mo'creatures nie istnieje na multiplayer'ach (skoro tego w ciągu miesiąca nie zmienili, ale także mam nadzieje za kiedyś będzie ^^). może własnie dlatego nie widziałeś takiego

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Opublikowano

Wszyscy chcecie kurwa z modami. a jak przyjdzie co do czego to nikogo na serwie nie ma bo nie chce mu się sciagać i bawić z clientem -.-

Porządny Role Play z ciekawą fabułą i dużą ilością atrakcji.

graphic.png

Opublikowano

Wszyscy chcecie kurwa z modami. a jak przyjdzie co do czego to nikogo na serwie nie ma bo nie chce mu się sciagać i bawić z clientem -.-

Porządny Role Play z ciekawą fabułą i dużą ilością atrakcji.

Może i kolega ma rację ? .......

(Piszcie)

Opublikowano

Zrób serwer FREEBUILD Teraz jest bardzo mało serwerów tego typu ...

Serwerów survival jest od zawalenia i nic ciekawego sie w nich nie dzieje

Na FB wrzuć pluginy typu Jobs /mob arena / + jakiś plugin na kupywanie działek (na tabliczke) żeby nie było trzeba czkać od cholery na admina ;/

+++

jeśli bd szukać kogoś do pomocy do budowania mapy/robienia pluginów napisz.

Opublikowano

Mogę udzielić serwera, opłacony na 3 miesiące.(10 slotowy) 20865086 - gadu.

Najlepiej to polske Igrzyska Śmierci.Takie jakie ma Blow. To jest fajne !

Opublikowano

O kurde od postu Ghost_Warriors mam mętlik w głowie :unsure: Całkowicie nie wiem co zrobić czy hardcore czy free-build czy survival <_< Proszę rozgadajcie troszke o temacie, abym mógł wybrać jaki typ serwera zrobić ;)

<<oczywiście pokieruję się większością głosującą np. na survival, czyli jak 10 będzie na survvial a na fb czy hardcore 7 to wybiore survvial>>

Opublikowano

O kurde od postu Ghost_Warriors mam mętlik w głowie :unsure: Całkowicie nie wiem co zrobić czy hardcore czy free-build czy survival <_< Proszę rozgadajcie troszke o temacie, abym mógł wybrać jaki typ serwera zrobić ;)

<<oczywiście pokieruję się większością głosującą np. na survival, czyli jak 10 będzie na survvial a na fb czy hardcore 7 to wybiore survvial>>

Hmmm.... surw +frakcje najlepiej zareklamowal bym z kolegami bym gral

Dobra myślę, że wybrałem :) Będzie to Survival/Free-Build + mody. I tu mam kolejne pytanie :D Jakie mody chcecie ? Piszcie w komentarzach ^_^

PS: Wszyscy chętni w pomocy przy budowaniu mapy i chętni na modernatorów/administratorów proszeni są o zgłaszanie się do mnie na pw.

xDDZIĘKUJĘ xD

CHLOPIe freebuild to gowno wszyscy fb fb fb fb ... zygac mi sie chce. szczere slowo MC shodzi na psy....... kliknij lubie to to nic nie kosztuje ;D

Albo robicie jakis pozondny serwer albo konce z gownem o nazwie "MineCraft" to 1 rok mojego zycia ktory gozej spendzony rok w mom zyciu albo gram na jakims serwie kupuje vipa albo gift coda -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...