Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki [i czy chcecie] rodzaj serwera ?

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie =)

W tym temacie chciałbym się Was zapytać czy chcielibyście żebym zrobił serwer minecraft [dedyk, no-wl najnowsza wer. minecrafta] a jeżeli tak to jaki najbardziej typ chcielibyście serwera. Bardzo prosze o liczne odpowiedzi w komentarzach ankiety nie robię ;)

Hosting:

mineserv.eu

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam Najbardziej Lubie Survival I Survival+RPG Co Do serwera mogę ci go troszkę zasponsorować 30zł ;) pisz GG42602844

767b26711491d.png

Opublikowano

@2xUp

ZAJEBISTY POMYSŁ! Nie widziałem nigdy takiego serwa, ale według mnie byłby super! Jeśli taki postawisz, to daj mi znać na pw NAPEWNO zagram!!!

Opublikowano

Ja bym zagrał na serwerze survival, bez modów, only premium, wl, i tylko wybrane osoby, coś podobnego do kwadratowej masakry.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

RP- 100 slotów ;)

Co z tego np że będzie 100 slotów, jak może grać 20 graczy... i już wtedy bez sensu taka gra.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Co z tego np że będzie 100 slotów, jak może grać 20 graczy... i już wtedy bez sensu taka gra.

RP w Polsce jest mało :)

A jak widzisz 10 slotów a jak widzisz 100 slotów to jest różnica ja nie wchodze na serwery 10 slotowe bo czuje że padną po miesiącu :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@up

a ja właśnie wchodze bo wtedy masło ludzi = mało dzieci neo

a co do serwa to najlepiej freebuild //survival 30slotów max

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Nie, nie potrzebujemy kolejnych serwerów na których nikt nie będzie grał, rly dużo jest już serwerów i więcej nie potrzeba, chyba że się będzie czymś wyróżniał jak nowy styl rozgrywki, którego jeszcze nie ma.

<>

Opublikowano

Pełen survival to jest To!

Brak LWC, Cuboidów, mały spawn, TNT i Creepery.

+ oczywiście NoCheat i AntyX-Ray.

Ewentualnie Survival + RPG, czyli Factions, FalseBook, ChestShop.

Brak LWC, cuboidów, TNT i creepery. NoCheat i AntyX-Ray też by się przydał ;)

FreeBuild odpada, gram tylko jak nie mogę znaleźć dobrego serwera survival.

challenger.png

Opublikowano

Hmm... Najlepiej serwer tekkit non-premium, dużo graczy na to idzie.

Dodatkowo może być to survival z elementami freebuild.

Taka moja mała rada. :)

Opublikowano

Wojna plemion , różne bronie w skrzynkach ( po otwarciu poraz kolejny są znów wszystkie ) i rożne długie areny , gdzie po odliczaniu szło by sie napierdalać , zbierało by sie golda za wygraną walke i kupywało ulepszenia mieczy i luków :)

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i proszę o kolejne bo mam dylemat czy ma to być Survival/Free-Build + mody czy np. Sam Survival/Free-Build lub Free-Build + mody lub survival + mody czy też każdy inny rodzaj serwera z modami lub bez.

Slotów będzie na start (o ile środki na to pozwolą) 20 a puźniej myślę, że będziemy jechać coraz wyżej do 50. Więcej niż 50 nie zrobię bo będziecie narzekać, że lagi że za dużo graczy itd.

PS: Tak poszukuje modów/adminów wstępna ilość miejsc to : 3 na modernatorów i 2 na adminów po więcej piszcie na pw/ w komentarzach

Opublikowano

Survival/Free-Build + mody.

To najlepsze ustawienie jak dla ciebie. Mogę ci pomóc z pluginami/modami. Pisz w razie czego na pw.

Mam w tym duże doświadczenie.

Opublikowano

Mam dużo czasu, ogarniam duzo duzo pluginów. Moge zostac modem/adminem. Pomoge budować mapkę. Tylko że nie mam premium.

Opublikowano

xkamazutra zgłosiłem twój komentarz do moderacji

nie informujemy o raportach, również warn za spam i nieumiejętność używania opcji edytuj.

//Nie bądź cwany, cyganq, ja napisałem co chcę na serwie :)

@Top

Falling lava + wtyczka na auto restart mapy i ogarnięta moderację ,która kontrolowałaby griefy.

@Sebastian

Gdybyś Ty czasami ruszył dupę i wszedł do tego działu to jest (nie mówię ,że dużo) całkiem niemało serwerów ogarniętych, bez dziur, bez lwc i innych gówien, ale na takim czymś gra mało ludzi bo ich to nudzi najzwyczajniej (wiem bo sam miałem taki serwer + ankieta dlaczego nie będziesz tu z nami grać i większość odpowiedzi brzmiała "znudziło mi się sv, idę gdzie indziej.).

Opublikowano

RP- 100 slotów ;)

Skoro myślisz że,tyle osób na takim serwie będzie grało to zrób taki i zobaczymy.

@Top:

Jeszcze jedna propozycja zrobić serwer co prawda FreeBuild a z modami,dzięki którym prowadzimy realne życie,tak jak w realu :)

I'm happy :)

Opublikowano

freebulid-survival to da się pogodzić!!!

2 mapy z których nie da się przenośić rzeczy (są na to pluginy)

szukasz adminów lub jakieś pomocy na tym postawionym serwie jeśli tak to ja chętnie pomoge chociażby za dożywotniego VIP'a lub SVIP'a

Pozdrawiam,

Przeme

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...