Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Skrypt

grimex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Gram na otsie, na którym GM przerobił haste w taki sposób, że kończy się haste ale ikonka nie znika i bot dlatego nie używa kolejny raz. Trzeba odczekać około 10 sekund aż ona zniknie i wtedy dopiero bot załącza utani hur. Więc czy ktoś może mi podać skrypta, żeby bot używał np po 20 sekundach cały czas ?

A i nie wiem czemu ale nie działa mi spell timer ? Wszystko ładnie zaznaczone ale się nie wyświetla.

jessicau.jpg
Opublikowano

auto 200 say utani hur | wait 10000

pokombinuj sobie z cyferką przy wait jeśli za czesto bedzie wpisywac

auto 200 listas 'Haste' | ifnothasted {say 'Utani hur' | wait 1000}

Też muszę czekać.

to nie możliwe ....

nie tyle co możliwe co pewne, że musi czekać bo to co dałeś to daje haste wtedy gdy jest nothasted czyli jak ikonka zniknie to daje haste a pisał w pierwszym poście że ikonka nie znika przez jakąś chwile.

Opublikowano

Dzięki bandita !! Działa tylko zmieniłem sobie wait na 20000 i jest wszystko OK :D

A wiecie może dlaczego nie działa mi spell timer, all mam ładnie zaznaczone

jessicau.jpg
Opublikowano

nie wiem czy to nie zależy przypadkiem od otsa

pamietam jak kiedyś też miałem wszystko ładnie zaznaczone i na jednym otsie miałem timery mwalli i drzewek a na drugim nie

z kolei ostatnio jak dałem kumplowi moje ustawienia z elfa to też nie miał timerów mimo że wszystko miał zaznaczone dopiero jak zrobił od podstaw nowy plik ustawień to wszystko zaczelo mu dzialac

pomotaj troche jak sie nie uda to raczej nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Ze spellami nie wiem czemu, ale mwalle i krzaki może po prostu id nie rozpoznawać jako mwall/krzak, mi kiedyś na otsie w ogóle HUD ledwo Działał, tylkoping/xp/h, reszta jak exiva, mapa, spelltimery nie chciała ruszyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...