Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenia

Ninjutushi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 392
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jeszcze takie 1 problem,gdy wgrałem te spolszczenie to nie mogę rozmawiać z niektórymi NPC np. ze Strażnikem Wsi,Dozorca itd. Czy jest jakiś sposób,aby to naprawić?

Opublikowano

No fajnie ze o mnie zapomniales ;// xD

Prosze o spolszczenie plsss: 5.142.244.100 (albo to mam hamachi) 5.142.244.213

Pozdrawiam

Opublikowano

No sorki ale się trochę nie wyrabiam... Mam opóźnienie bo padł mi dysk i teraz odzyskuję dane...

Jest też problem z programem do spolszczeń i z tego powodu krótsze ip wychodzą z błędem te dłuższe są ok.

Sporadycznie będę teraz w chodził na mpc więc jak ktoś jest dosyć zdesperowany i ma dłuższe ip (nad krótszymi popracuję zobaczymy co się da zrobić) to piszcie na forum mojej stronki <sygnatura>

Jutro postaram się wziąć za robotę znowu ;]

Opublikowano

sry ze znow ale dzialalo , padl serwer dzisiaj postawilem od nowa i nie chcialo przyjasc w chinskim zrobilem ip 5.101.55.100 i dzialalo jesli mozna prosze tym razem na 5.101.55.100 Dam znow 5 :*

Opublikowano

Prosiłbym o zrobienie spolszczenia na adres 5.108.42.58 i 5.108.42.100

DavYd pozdrawia MPC oraz:

[GM]Novika s9 Agronas

[GA]Muzha s9 Agronas

Opublikowano

Jak macie ip np.

X.XXX.XX.XXX

to w tym Changer wpsiujecie na koncu zawsze 100

i piszecie po koleji .

Nie chodzi o to zeby w kazdej kolumnei bylo to co midzy kropkami . tylko przepisujecie jak leci a na koncu robicie 2 spacje .

Opublikowano

e jak mam ten conect sciaglem i wypakowalem np do folderu lol i wlanczam i error jest gdzie to wypakowac i co pls napiszcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...