Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spike Sword Rookgard

Blizzo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niby się nie da? tak samo jak niby golden helmetow nie ma;d? ja to rozkminilem przez około 3 lata. Wiec się sami meczcie bo wystarczająco pracy w to włożyłem. Niestety nie powiem jak to zrobić bo jestem chamski.

Opublikowano

Jak się nie da, jak się da.

Męczyłem się z tym 5 lat (w Tibię gram 10 lat), ale wreszcie się udało i zdobyłem Spike Sworda. Nie powiem Wam jak to zrobić, musicie sami pomyśleć, tak jak ja myślałem przez 5 lat. Oczywiście żadnych zdjęć, ani filmów nie pokaże, bo po co?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Było już tyle tych legend , propozycji oraz ciekawostek na temat tych " tajemniczych questów " na rookgardzie i niestety po tylu latach i starań 99,9% tibijczyków nie dostało się do Spike Sworda .

Chociaż wydaje mi się , że było kilku ludzi , którzy go posiadali ... Bynajmniej ss ? Wielu uważa "to ots" inni Rl lecz nikt z nas zwykłych graczy się nie dowie prawdy lub może dowie się jej w swoim czasie .

Jak na razie info nie dostaliśmy i nie dostaniemy =/

Kiedyś ... Być może.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...