Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mineshafter na serwer za opłatą

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak mogę zrobić na swoim serwerze (własny dedyk) Mineshafter za opłatą czyli wysyłają sms i dodaje ich tak jakby do wl.

Wiem że trzeba mieć baze danych to posiadam, ale nie wiem co dalej.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Chodzi Ci o coś takiego że serwer jest premium, ale także dla no-premium którzy zapłacą pieniędzmi?

To jest odpowiedni skrypt na WWW i plugin do serwera. Patrząc na twoje doświadczenie - nie masz szans. Pozostaje Ci amatorskie, wysyłanie SMS i ty dopisujesz w whiteliscie.

Opublikowano

aby ktoś wpłacał ci sms-ami na serwer musisz być pełnoletni aby zawrzeć umowę z bankiem i operatorami z który maja być dostępne takie płatności. a nie wydaje mi się ze jesteś pełnoletni

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Opublikowano

aby ktoś wpłacał ci sms-ami na serwer musisz być pełnoletni aby zawrzeć umowę z bankiem i operatorami z który maja być dostępne takie płatności. a nie wydaje mi się ze jesteś pełnoletni

co!? pierwszy raz słyszę taką głupotę. widzę że nigdy nie miałaś z tym styczności. By założyć konto w usłudze premium sms wystarczy mieć numer konta bankowego (może być młodzieżowe dostępne od 13lat), wszystko załatwiasz przez internet, nawet nie trzeba podawać swojego adresu.

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Potwierdzam. Sam posiadam konto bankowe, mając 14 ( rocznik 97 ) lat. Dodatkowo posiadam konto na ProfitSMS, dzięki czemu po wysłaniu SMS na taki i taki numer zostanie mi odpowiednia kwota pieniężna wpłacona do konta bankowego.

Co do tematu.

Możliwe że jest kilka tutorialu na temat tego co opisałem wyżej, jak tego dokonać. Może istnieją także pluginy. Poszukaj.

Opublikowano

to przepraszam, przypuszczałam, ze jest jak w Austrii, tu można SMS-ami na serwery tylko wpłacać przez hostingi które część wplaty zatrzymują sobie, a samemu na nogi postawić coś podobnego nie tak łatwo.

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...