Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na dawanie GM/OP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Szukam Buga/cheata Na dawanie Sobie Opa Lub GM >3

Jakosz jeden Gostek mial zrobić Film o tym bugu nie nie robi..

Proszę o odpowiedź

Odwdzięczę się Like :D

Przepraszam, proszę o Administracje zeby dodala do mojego tematu na początku ''[PYTANIE]'' Dziękkujje :)

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Opublikowano

1. Zobacz nick Admin/H@.

2. Skopiuj nick (np. Achtung) i dodaj przed nickiem / lub // itd.

3. Wejdz na serwer, zrejestruj się, powinieneś mieć Admina.

Kiedyś działało, serwery mają zabespieczenia, nie wiem jak teraz.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

cos takiego istenieje ale tylko za kase

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie nie jestem "idiotą"

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dobrze, nie chcę się wdawać w żadne kłótnie. :)

Ale, chciałbym wyjaśnienie, czemu napisałeś:

cos takiego istenieje ale tylko za kase

:) Przecież na MPCForum za dawanie bugów nie bierzemy kasy. Prawda?

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Polecam próbować ustawiać sobie nicki administratorów z 123 - 1, często zdarza się, że administrator doda sobie Admina na inny nick, a o nim zapomni.

Opublikowano

piotr978, wystarczy mieć OPhacka, w którym jest pełno wirusów i on wykonuje 100 razy na sekundę komendę /op nickgracza, czasami zaskoczy, lecz plugin NoCheat i NoCheatPlus to blokuję.

Opublikowano

Ostatnio koleś wbił na taki serwer. Normalnie se dał op itd ale to nie admin rozdawał itemy i cuby rozwalił. Zapytałem się jego a ten napisał bład bukkita i se poszedł.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Da się to zrobić na pewno!

Kiedyś miałem serwer VPS z whitelistą(bukkit).

Był to taki serwer , mój i kolegów.

Jeden z kolegów kiedyś poprosił o dodanie jego kolegi do Wl.

Gdy tylko wszedł na serwer to po 2 minutkach było de-opp (mój nick) i nagle cały serwer się wyłączył ..

Nie mógł się włamać na hosting bo po sprawdzeniu no, nikogo oprócz mnie tam nie było..

i bardzo fajna mapa poszła w .........

Ps. na moje konto na stronie z hostem miałem dostęp tylko ja ;)

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

@Up

Jak to mówią na MinecraftForum

"Screens or didn't happend"

@Top

Nie ma takiego buga/hacka, jedyna możliwość to włamanie się do komputera(jesli stawia na swoim PC) lub na konto na hostingu(jeśli ma dedyka/VPS).

Opublikowano

@up

OP hacka nieznajdziesz bo nieistnieją takie hacki. A jak istnieją to kto ci je udostepni. Żeby takiego hacka zdobyć trzeba mieć bardzo dobre kontakty , być twórcą hacka, lub duża opłata. Najlepiej szukaj luk bugów błedów w bukkicie żeby znaleść jakiś co da ci gm/op.

Wiec pozdro

yiWCsl1.png
Opublikowano

Takie coś prawdopodobnie istnieję , znalazłem to , yt downoload itp itd , ale był ekstremalnie ciężki w użyciu (zawiła instrukcja po eng) dokładnie to się nazywa ForceOp , o to downoload + instrukcja + filmik (all po eng bo nie chce mi się tego tłumaczyć i nie robie jakiegoś toturiala) , tylko jest jeden haczyk , to działa na 1.2.5 , bo narazie nie zdążyli zrobić na 1.3.1 (hack w spoilerze)

You will have to portforward your "server" port or you won't be able to op yourself

Note: I didn't make this tool. All credits go to Scetch! emo5.png

How to use:

1. Download the attachment.

2. Open the file and put the conntent of the zip into a new folder. (call it Force OP or something)

3. Open Start.bat

4. Fill the first 2 boxes with the server details where you want to let the slave say something.

5. Fill the messages in the slave should say when he joins your server at the third box(Messages).

Separate these with a ,(for example /op player1,/op player2)

Now we are going to make the server look like a server:

6. Fill the MOTD(server message, for example the server name)

Can be anything

7. Fill in the count of the players that are currently online and the max players that can be online.

Note these are fake stats.

8. Fill in the port you forwarded.

9. Click start and let the slave join your server. Note: You have to stay on the victims server!

He will get the outdated client error, meanwhile his account is saying the stuff you entered on the server you entered.

DgqEw.png

http://www.youtube.c...player_embedded

https://www.virustot...sis/1334616416/

Downoload: http://www.mediafire...lew6z9db0qml53e

Opublikowano

@Top

Zrób to co achtung, zaloguj się na no premium - nie z dwoma ale z czterema ukośnikami i pozamiatane - nocheat to blokuje.

Możesz też spróbować session stealer'a, ale nie jestem pewien czy to działa (na pewno session steal jest bardziej wiarygodne niż force op).

@zaid

Takie coś prawdopodobnie istnieję , znalazłem to , yt downoload itp itd , ale był ekstremalnie ciężki w użyciu (zawiła instrukcja po eng) dokładnie to się nazywa ForceOp , o to downoload + instrukcja + filmik (all po eng bo nie chce mi się tego tłumaczyć i nie robie jakiegoś toturiala) , tylko jest jeden haczyk , to działa na 1.2.5 , bo narazie nie zdążyli zrobić na 1.3.1 (hack w spoilerze)

You will have to portforward your "server" port or you won't be able to op yourself

Note: I didn't make this tool. All credits go to Scetch! emo5.png

How to use:

1. Download the attachment.

2. Open the file and put the conntent of the zip into a new folder. (call it Force OP or something)

3. Open Start.bat

4. Fill the first 2 boxes with the server details where you want to let the slave say something.

5. Fill the messages in the slave should say when he joins your server at the third box(Messages).

Separate these with a ,(for example /op player1,/op player2)

Now we are going to make the server look like a server:

6. Fill the MOTD(server message, for example the server name)

Can be anything

7. Fill in the count of the players that are currently online and the max players that can be online.

Note these are fake stats.

8. Fill in the port you forwarded.

9. Click start and let the slave join your server. Note: You have to stay on the victims server!

He will get the outdated client error, meanwhile his account is saying the stuff you entered on the server you entered.

DgqEw.png

http://www.youtube.c...player_embedded

https://www.virustot...sis/1334616416/

Downoload: http://www.mediafire...lew6z9db0qml53e

Nope. To jest tylko wizualny op. Coś takiego nie działa. Ty jedynie widzisz ,że dostajesz item etc. Wejdź na drugim koncie i spróbuj sobie dać item :)

Właśnie - nie wysłałeś forceop tylko sessionstealer.

To są tylko teorie...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

HeHe znalazł się znawca bugów.

Ja ostatnio się włamałem na SV.Ccrafted.PL była zadyma.

Mogę dać Ci porady jak się włamać.

Na pierwszy ogień możemy się włamać na mcworld.pl ponieważ jest błąd w sesji i wyświtela login i hasło i port do ich VPS.

Ale jak chcesz się włamać na serwer przykład PsychoMc popróbuj bugów z ////nickadmina jeżeli to nie zadziała znajdź bugi w itemshopie.

jeszcze możesz poszperać w skryptach bugów może coś ci się uda ;)

Jak możesz to daj Like :P

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up hah :D

napisz do mnie na pw podam skype i może mnie poduczysz xD

z ''///'' próbowałem na dużoo serwach.. ;p

a jakiś może hmm.. hack na dawanie op/gm zna ktuś?

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...