Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddanie Twitch'a po Remaku

bargok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym się dowiedzieć jak mogę oddać Twitch'a po jego Remaku jakiemu został poddany. Bo czytałem, że jest to możliwe, ale nie wiem jak to zrobić z góry wielkie dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Napisz na [email protected], że kupiłeś postać dawno temu, ale po remake'u źle się nią gra, czy coś w tym stylu. Ja wysłałem coś takiego:

Hello. I heard about possibility of returning the champion after remake, so I'm asking if I could give: Twitch and Evelynn? I bought them long time ago, but after remake, they aren't the same champions, wich I liked to play.

Detalis of my account:

Username: xxx

Summoner Name: xxx

E-mail: xxx@xxx

Server: xxx

Champions to return: Twitch, Evelynn

Regards, Mulcias

Nie jestem pewien, co do błędów językowych, ale bez problemu rozumieją co chcesz. Oczywiście za "xxx" powstawiaj dane :D

7m9a.png

Opublikowano

Można też po polsku, ale po doświadczeniach z naszym supportem wolę pisać po angielsku, albo suahili. Ponad tydzień czekałem na odpowiedź, w której był wzór, który wcześniej podałem i kolejny tydzień na zwrot IP. Może to tylko moje szczęście, ale i tak w wielu przypadkach ang. support (czy jaki to tam jest) jest szybszy.

7m9a.png

Opublikowano

@up

Brakuje polskich supporterow, przez co odpowiadaja wolno. Lepiej bylo po angielsku napisac, ja przy sprzedazy gravesa po ang napisalem i po dniu ip na moim koncie.

Opublikowano

@UP -.- Reklamacja a Jednorazowy zwrot postaci to co innego...

Twitcha, Evelynn jak i Xina można zareklamować również pisząc do supportu. Ja napisałem do polskiego i po 3 dniach czekania odzyskałem IP za postacie jak i RP za skórki (jednak musicie pamiętać że postacie jak i skórki na nich muszą być kupione przed remake'm)

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@Refresh

Odpisali mi, że nie mogą dokonać zwrotu, bo już mam wykorzystane 3 oddane postacie...

Opublikowano

ja sprzedawałem 3 postacie i teraz pisałem o reklamacje Xina i Twitha , 6300 dzisiaj trafiło na moje konto :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

-->> To do pytania.

A co do tego jak odpisali, że masz oddane 3. Musiałeś to zrobić. To chyba też działa tak, że oddajesz albo 3 champy albo 3 skórki.

Gościu, czy ty umiesz czytać topic ze zrozumieniem?

Oddanie 3 postaci / skórek można zrobić tylko raz ale dodatkowo można oddać każdą postać po remake'u i tego tyczy się temat.

Twój post to totalny offtop, bo reklamacja to co innego.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

ja potwierdzam to :

Hello. I heard about possibility of returning the champion after remake, so I'm asking if I could give: Twitch and Evelynn? I bought them long time ago, but after remake, they aren't the same champions, wich I liked to play.

Detalis of my account:

Username: xxx

Summoner Name: xxx

E-mail: xxx@xxx

Server: xxx

Champions to return: Twitch, Evelynn

sam wysłałem do nich taki ticket i kase mi zwrócili , kategoria to Game > Store refund .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ooo fajnie, nie wpadłem na to. BTW moglibyście mi napisać wszystkich championów remakeowanych? Bo potrzebuje IP i RP a niektórymi championami akurat nie gram, to mógłbym sprzedać.

Wiem tylko o xinie i evelynn. Zobaczę co da się zrobić :D

Opublikowano

Dobra zwrócili mi IP, dzięki wszystkim za pomoc, lackidacki dostajesz like'a ;]

Można zamknąć temat.

Opublikowano

Ooo fajnie, nie wpadłem na to. BTW moglibyście mi napisać wszystkich championów remakeowanych? Bo potrzebuje IP i RP a niektórymi championami akurat nie gram, to mógłbym sprzedać.

Wiem tylko o xinie i evelynn. Zobaczę co da się zrobić :D

ale zwracac możesz tylko champy z OSTATNICH remake i o ile kupiłeś je PRZED remake.

Xin , evelynn , twitch i w next patchu remake ma katarina .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...