Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4th [FB+RPG] [24/7] Zapraszamy mc.weeb

DoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip : mc.weeb.eu

Ip(jakby wyzej nie dzialalo): 195.149.198.129

Sloty : 30 (Jesli nie bedzie lagow damy wiecej)

Wersja : 1.3.1

Uptime : 24/7 (serwer dedykowany)

Typ Serwera : FB+RPG

Pluginy:

Wordl Guard | World Edit | PermissionEX | Essentials |

McMMO | Iconomy | Chest Shop | Citizens| - Beda dogrywane nowe. Szukamy fajnych pod rpg.

Ekipa:

DoneQ - 4th Team

Loksiu_- 4th Team

Tutaj mozesz znalesc sie i ty wystarczy ze wystarczajaco wykazesz sie na serwerze. Rekrutacja sie zaczela pokaz ze zaslugujesz na miano Moderatora.

Opublikowano

Serwer, bardzo fajny. Miła, pomocna Administracja. Gracze są super, nikt się nie wyzywa, każdy pomaga. Naprawdę polecam serwer. Mój nick na serwie jak by co: Ninta.

Opublikowano

Bardzo spodobał mi się ten serwer. Raz wszedłem i już nie moge wyjść. Wciągająca rozgrywka, codzienne eventy i piekne budowle. Spoko administracja. Można z nimi pogadać na skype.

Opublikowano

Polecam. Administracja robi dla ciebie teren na dzialke na twoich oczach a czas oczekiwania jest bardzo krotki (jak cieple buleczki)

Opublikowano

Polecam. Administracja robi dla ciebie teren na dzialke na twoich oczach a czas oczekiwania jest bardzo krotki (jak cieple buleczki)

Nowicjusz
Opublikowano

Ten serwer to jest poprostu zarabisty.Mila Atmosfera,Mila Administracja . Maja tam wszystko . Goracza Polecam - szymeQpl

nfflgm.jpg

Opublikowano

Serwer jednak się ogarnął i to bardzo. Ludzie już nie są z innego świata. Jest już na serwerze miło, dobra administracja, każdy spełnia swoje obowiązki oraz ludzie są super. Polecam serdecznie wbijać i rozwijać się. Życzę dużo kasy i pięknej budowli.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

wszystko ok pomijając to że np nie wiadomo jak ucieka mi siekiera z paska i nigdzie Jej nie ma.

biorąc prace zostajemy przeteleportowani do kopalni. Dostalem 2 kilofy po chwili jak chcialem coś ukopać zmieniło mi się w miecz? wtf?

nie gram bugi... błędy..

Administracja ok.

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Zapraszam serdecznie! To co wcześniej mówiłem, było płytkie! Wszystko się zmieniło na dobre i zapraszam.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

Opublikowano

Nic nie poradzimy na brak dostepnych pluginow pod 1.3.1 w obecnej chwili za bledy przepraszamy i prosimy o cierpliwosc..JESTESMY LUDZMI..i nim kazdemu damy dzialke to troche czasu zleci..mimo to serdecznie zapraszam i prosze jednoczesnie o nie przekraslanie od razu tego servera. Tutaj poinformuje bronie znikaja na randzie nowy (mozliwosc zwiedzania i pisania). Po otrzymaniu rangi mieszkanca oraz dzialki gracz ma pelny wachlarzyk mozliwosci. Co do Job komenda /jobs jest zastapiona warpem ktory jest w regulaminie na servie.

Opublikowano

Sieeeema Wszystkim. ;D

Gram od niedawna na serwie, jest hardcorowy... budowle, skiny, warpy... meeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

Wbijajcie na serwa i zbudujecie swoja chatę [ZA FREE] ]:->

Opublikowano

Zapraszam Na Server 0 Lagow Mila Administracja Pomocna Mili Gracze Do ZObaczenia nA Serverze

Pozdrawiam Recik123 :>

FACE PALM

Opublikowano

Serwer, bardzo fajny. Miła, pomocna Administracja. Gracze są super, nikt się nie wyzywa, każdy pomaga. Naprawdę polecam serwer. Mój nick na serwie jak by co: Ninta.

Opublikowano

Wszystko zostało pięknie zrobione, zapraszam!

Edycja:

Serwer IP się zmieniło! Serwer dalej działa, zapraszam.

Opublikowano

jesli chodzi o fb to da sie zabijac potkami nie wiemy jak temu zaradzic. Normalnego pvp nie ma . Zabijanie potkami (potwierdzone) w fb karane jest banem.

Opublikowano

Jaki jest serwer? GÓWNIANY!!!!!!!!!!

To tak zacznijmy od tego ze Admin Doneq maj wyrabane na graczy , jedynym ogarniającym jest Horigome.Doneq daje OP'a swoim "kolegą" z Ts3 żeby "sprawdzali" skrzynki a tak naprawde to oni wkladaja full eq z diaxow i niby każdy ma xraya ^^..... Normalni gracze mogą zaglądac innym do skrzynek , rozwalać na dzialkach itp. Za pozytywny komentarz na MPCFORUM daja 10 diaxow. + Dostaje sie bana z powodem "Obraza Administracji" za powiedzenie do gracza siedz cicho -,-. NIE POLECAM SERWA.

Pozdrawiam DuzyCheater.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jaki jest serwer? GÓWNIANY!!!!!!!!!!

To tak zacznijmy od tego ze Admin Doneq maj wyrabane na graczy , jedynym ogarniającym jest Horigome.Doneq daje OP'a swoim "kolegą" z Ts3 żeby "sprawdzali" skrzynki a tak naprawde to oni wkladaja full eq z diaxow i niby każdy ma xraya ^^..... Normalni gracze mogą zaglądac innym do skrzynek , rozwalać na dzialkach itp. Za pozytywny komentarz na MPCFORUM daja 10 diaxow. + Dostaje sie bana z powodem "Obraza Administracji" za powiedzenie do gracza siedz cicho -,-. NIE POLECAM SERWA.

Pozdrawiam DuzyCheater.

Dokladnie bil zacol kopiowac itemy wyzywal poprostu ..

Jeśli pomogłem daj

Lubie To !

Opublikowano

Hhahaahaahah dobre żarty. Nie masz żadnych dowodów , że to robiłem a Nimu i Dedzio302 są to twoji "koledzy" którzy nie dość , że próbują załatwić innym bana to jeszcze kłamią. Ja za ten serwer już dawno podziękowałem (haha) tak samo jak moich 6 kolegów. Pozdrawiam.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...