Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam do was pytanie - opłaca się jeszcze grać w tą grę? Nie mam bota bo nie chcę dawać kasy za coś co i tak mogą złapać ;)

Jest jakiś bot który działa? BoxyBot nie działa - pokazuje mi że złe dane wpisuję (wpisuję prawidłowe).

Warto jeszcze grać? Jest jeszcze jakiś dobry serwer? Czy może jest jakaś inna dobra gra od BP do której są dobre boty i jest w miarę fajna :D?

Opublikowano

@UP

No to właśnie się też pytam w co można by zagrać, do czego są darmowe boty i jest w miarę fajne ;)

Opublikowano

@UP

No to właśnie się też pytam w co można by zagrać, do czego są darmowe boty i jest w miarę fajne ;)

Np uridium wars to samo co darkorbit tylko nie ma tych dupereli typu lf=4 havoki itp stare dobre do :P i boty też jakieś tam są.

b_560x95.png

Opublikowano

Sprawdzę ;) Jak znasz jeszcze jakieś fajne gry to zedytuj post.

Opublikowano

Z tego co wiem na UW nie ma aktualizacji co powoduje nie aktualizowanymi botami co jest skutkiem, że do tego jest w pip darmowych botów ;) - UW mało osób 1 serwer i musisz grać przez facebook`a.

sygnacu.jpg

Opublikowano

@UP

Właśnie widzę, nie za bardzo mi się to podoba, znasz może jakieś fajne gry w przeglądarce podobne do DO, SeaFight.. itd., najlepiej jakieś z botami ^^??

Opublikowano

@Up a jesteś ogarniętą osobą? Nie zalogowujesz się do BoxyBota bo

a) pewnie masz konto powiązane, najczęściej z wp ( wirtualnapolska) czy tam fejsbook czy portal to już Ci nie pójdzie.

B) konto ma być założone z darkorbit inaczej się nie zalogujesz..

c) jeśli sie logujesz najlepiej uzywaj normalnych znakow...

pokaz jaki ci blad wyskakuje podczas logowania.

Opublikowano

@UP

1. Konto nie jest powiązane z "fejsbook"iem, ani z WP.

2. Miałem starego BoxyBota ;)

3. Już mogę się zalogować

Poza tym TO NIE MA NIC DO TEMATU, więc nie spamuj!

Opublikowano

Jak ? przecież chciałem Ci pomóc.. jak widzisz była aktualizacja, a pan nie sprawdza stronki co dzień zeby zobaczyć czy jest aktualizacja to tak jest, lub nieznajomość angielskiego...

Opublikowano

@UP

Nie prosiłem o pomoc w sprawie BoxyBota - tylko serwera, więc to był spam.

Opublikowano

@UP

Nie ma co grac w DO, bez botow. Tyle tych bociarzy sie naruchalo ze na mapach 3-2,2-2,1-3 jest minimalnie 50 bociarzy. Ale jak juz musisz grac to polece skandynawie, tam ludzie nie maja po co bocic bo ceny i tak sa MALUTKIE.

Jak chcesz gre podobna do darkorbita to moge polecic deepolis.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

@UP

A co ma związek serwer na którym grywasz z zalogowaniem się do BoxyBota?

Opublikowano

Ja tam nie wydając ani złotówki na konto wybociłem starą fullkę

full lf3

8 irysów

full osłonek

full speed

+ pet na 8 :).

Tylko, że np ja stare FE biorę na 4-5 strzałów :D a te FE zabiera mi może 20k HP ?

@topic są jeszcze remixy dark orbit ale nie ma do nich botów.

sygnacu.jpg

Opublikowano

@UPx2

Na właśnie NIC! I oto chodzi!

@up

Remixy DO są beznadziejne.

@kocisz

Skandynawia powiadasz? Ok, ale skąd brać tą kasę? Bug na flaxy już chyba nie działa, znasz może coś?

Opublikowano

@UPx2

Na właśnie NIC! I oto chodzi!

@up

Remixy DO są beznadziejne.

@kocisz

Skandynawia powiadasz? Ok, ale skąd brać tą kasę? Bug na flaxy już chyba nie działa, znasz może coś?

W moim profilu mam Tutorial jak zarobic. A poki co zdobywaj 6 level flaxami i je sprzedawaj, po czym kupujesz nastepne. Jak robisz konto na skandynawii to wejdz na tego linka, bonus na start :). www.darkorbit.pl/comedy

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

@UP

Znam ten link :) Dzięki, skorzystam z poradnika

Grasz może na Skandynawii? Jak tak to napisz mi na PW jeśli mógłbyś mi pomóc na początku :) (Chyba że gra tam jest aż tak łatwa)

Opublikowano

Co do bota jest darmowy np. Boxybot na noc wyciągasz spokojnie 30k urki. Ale co do samej gry to ona powoli traci sens bo coraz więcej rzeczy wchodzi za urke ;D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@UP

BoxyBota znam.

Dzięki za odpowiedzi - dostajecie po liku ^^.

@topic

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...