Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YenowoCraft! Wielki powrót.[Freebuild][Dedyk][Profesjonalna Administracja][50 slotów]

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngYenowoCraft (1.3.1)Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png1-669005-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

de2zjo.gifAdres IP: 77.79.249.96

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: W mieście: Nie Poza miastem: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

1337425569-U363900.png

1.AuthMe - Rejestracja kont

2.WorldEdit - Edycja świata komendami

3.WorldGuard - Zabezpieczenie świata

4.LWC - Zabezpieczenie skrzynek, drzwi, itp

5.Essentials - Podstawowe komendy serwerowe

6.Reservations - Rezerwacja slotów dla Adminów, Moderatorów, Vipów

7.iChat - Plugin odpowiadający za Chat

8.PermissionsEX - Plugin odpowiadający za Uprawnienia serwerowe

9.CraftBook - Plugin odpowiadający za mechanizmy (Gate, Lift up, itp)

10.ChestShop - Plugin odpowiadający za sklepy

11.PlayerStatusSigns - plugin pokazujący kto jes aktualnie online na tabliczce!

12.iConomy - Plugin odpowiadający za walutę w grze

13.RawcriticsOreObfuscation - Nasz kochany anty x-Ray :*

14.UltimateArena - Dodaje do gry areny PVP oraz MobAreny

15.MagicCarpet - Dodaje do gry latający dywan

16.MultiVerse - Dodaje do gry portale

17.AutoSaveWorld - Atomatyczne zapisywanie świata

18.ZavAutoMassager - Wyświetla automatycznie wiadomości na czacie

19.OpenInv - Pozwala Adminowi podejrzeć eq gracza

20.NoCheat - Blokuje możliwość hackowania!

21. ButtonWarp - Przyciski które teleportują!

1337425578-U363900.png

HeadAdmin - Maciej89

Admin - Kyfler

Admin - uSeBeKu

Admin - Fredjii

Moderator - Trenx95

1337425590-U363900.png

postteamspeak3600x300.jpg

Serwer posiada własny kanał TeamSpeek 3 Na który serdecznie zapraszamy!

Adres TeamSpeek:

TS.YENCLAN.PL (Zakładka: YENowoMC)

Wszelkie pytania i problemy prosimy zgłaszać tutaj w temacie,

lub na GG: 3375247

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Wchodzę, żadnych informacji o regulaminie działkach czy czymkolwiek (tylko warpy i admini), o ile wiem to takie rzeczy na spawnie powinny być.

Zaraz zostanie dodany :)

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Wchodzę, żadnych informacji o regulaminie działkach czy czymkolwiek (tylko warpy i admini), o ile wiem to takie rzeczy na spawnie powinny być.

A co mamy napisać więcej?

,,Wejdź, poproś o działkę, Buduj.,,

Proszę cię...

Opublikowano

Proszę Cię, nawet regulaminu nie ma. Nie raz działki są automatyczne na niektórych serwerach. Zresztą i tak już gram na innym serwerze, więc trudno.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

A więc... Żadna osoba z uprawnieniami nie zwraca uwagi na moje proźby o działkę. Za dużo wodotrysków na spawnie (informacje o obecności admina na serwerze, w pip warpów... Po co ?). Dzieciarnia której moderator nie był wstanie poskromić. Prosił o cisze a oni dalej się wyzywali od dzieci i gimbazy <_<. Ale jak komuś naprawdę się nudzi i jest aż tak zdesperowany aby grać w takim towarzystwie, to polecam :)

Opublikowano

Tak naprawdę dużo warpów aż 7 gratulacje... i tak się składa że ja jestem jedynym moderatorem... i jak ktoś się zaczyna wyzywać to leci do jaila i dostaje czasowego muta więc nie rozumiem o co ci chodzi człowieczku...

Opublikowano

Bredzisz chłopcze, nic takiego nie miało miejsca na serwerze, warpów jest wystarczająco, na dodatek są napisane na spawnie.

Opublikowano

Powiem tak, serwer nie warty uwagi.

Hackneli mój serwer, spawn zalali lawą i zbanowali graczy w moją nie obecność z powodem: Ten serwer lepszy, ip tego serwa.

Sprawę oczywiście w poniedziałek zgłaszam na policję, mam wyciągi z logów serwera, wszystko zostało zrzucone na płytkę oraz wydrukowane.

Będziecie mieli do czynienia z Komendą Policji w Krakowie, radzę poinformować rodziców bo kara na pewno będzie sroga.

Opublikowano

Powiem tak, serwer nie warty uwagi.

Hackneli mój serwer, spawn zalali lawą i zbanowali graczy w moją nie obecność z powodem: Ten serwer lepszy, ip tego serwa.

Sprawę oczywiście w poniedziałek zgłaszam na policję, mam wyciągi z logów serwera, wszystko zostało zrzucone na płytkę oraz wydrukowane.

Będziecie mieli do czynienia z Komendą Policji w Krakowie, radzę poinformować rodziców bo kara na pewno będzie sroga.

Policja nic Ci nie pomoże jeżeli by np Ukradli pieniądze z Hostingu to możesz ich zgłosic a jak np tylko Zniszczyli Ci serwer nic nie możesz zrobic I dodam od Siebie ze serwer to porażka że pisze "Profesjonalna Administracja" raczej jakieś dzieci ...

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

Policja nic Ci nie pomoże jeżeli by np Ukradli pieniądze z Hostingu to możesz ich zgłosic a jak np tylko Zniszczyli Ci serwer nic nie możesz zrobic I dodam od Siebie ze serwer to porażka że pisze "Profesjonalna Administracja" raczej jakieś dzieci ...

To jest normalne włamanie, manipulacja danymi.

Dodam iż administracja z hostingu na którym stoi serwer bez problemu dali mi wyciąg logowań na Panel w ciągu tygodnia - jest tam jedno inne ip :)

Opublikowano

To jest normalne włamanie, manipulacja danymi.

Dodam iż administracja z hostingu na którym stoi serwer bez problemu dali mi wyciąg logowań na Panel w ciągu tygodnia - jest tam jedno inne ip :)

Słuchaj nie zrobi im nic Policja ponieważ nie doszło do przestępstwa ... Jak by okradli serwer z Pieniędzy które Dałeś na niego to Policja jest w Stanie coś zrobic

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

Mały nic nie znaczący człowieczku może najpierw naucz się poprawnie pisać a później zacznij rzucać bezpodstawne oskarżenia na nasz serwer. Jak się daje Admina/moda jakimś pojebanym dzieciom to się nie dziw... Mieliśmy taką sama akcje jakiś niedojebany dzieciak dostał moda i zalał całą mapę lawą... Więc najpierw sprawdź logi kto to zrobił a nie rzucasz oskarżeniami w nasz serwer... To że zostawił tabliczkę z adresem naszego serwera może znaczyć ze grał na naszym serwie i uważa go za lepszy... Daj mi potwierdzone logi z nickiem komendami i adresem IP to uznam ze masz 100% racje dziękuję dobranoc. PS. Przeczytaj ten post ze 4 razy żebyś zrozumiał.

Opublikowano

Drogie 17'sto letnie dziecko, wyobraz sobie że w trakcie pisania wczorajszych postów byłem %%.

Grieff mapy - Asik, nana uSebeKu.

Dodatkowo ten ostatni pajac był Technikiem na moim serwerze więc wszystko się zgadza.

Logi nie kłamią, adresów ip nie będę dawał osobą trzecim.

Opublikowano

Fajnie wiedzieć, szkoda że żaden z głównych adminów tego nie zrobił. ;) Okradliśmy cię? Nie. Trudno. Logami i adresami IP szczerze możesz sobie podetrzeć dupę. Powodzenia w życiu i odradzania ludziom serwera, wymyślonymi historyjkami. I mnie policją nie strasz, bo mam o niej większe pojęcie od ciebie.

.

Opublikowano

Drogie 17'sto letnie dziecko, wyobraz sobie że w trakcie pisania wczorajszych postów byłem %%.

Dodatkowo ten ostatni pajac był Technikiem na moim serwerze więc wszystko się zgadza.

Dobra dobra przed komputerem każdy jest twardy w gębie więc się tak nie spinaj. Chuj mnie obchodzi czy byłeś na %% czy ja jakimś innym gównie. Ale jak nie możesz, a widać ze nie możesz to nie siadaj przed kompem i nie pierdol głupot tylko sie połóż spać. Koniec tematu bo to nie jest temat do takich spraw, jak masz jeszcze jakiś problem to pisz na pw i nie zaśmiecajmy już tego tematu gównem.

#AntyWarn Zapraszamy na serwer wybudowane zostało kilka nowych cieszących oko lokacji.

Opublikowano

administracja nie jet ogarnieta. nie umieja ustawic cuba... jak ktos dawal cuba usunal cuba z calej mapy. :/

head admin bardzo nie mily !!!!

nie polecam serwera .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

POLECAM serv bardzo polecam.... co do pana u góry to każdemu może się zdarzyć pomyłka =odrazu był serv off i naprawiane ;]

head admin nie miły? nie dał ci moda ?

a co do windking to sam pojechałeś swojemu adminowi :D usebaku zniszczył tamten serv xD

SERVER POLECAM! wchodzić :))

YAY

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie :) jak miałem jeszcze admina i op, dałem koleżance op, zabrałeś mi op ale nie jej, tak więc ja nigdzie się nie włamałem po pierwsze, po drugie nawet nie potrafię, a te straszenie policją to dziecinada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...