Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Telefonu

Avenox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam dylemat co do telefonu i proszę was o pomoc, potrzebuje telefonu do około 1000zł. Telefon powinien posiadać diodę (latarke)

Opublikowano

Jak trafisz na dużą okazję na allegro to czasem możesz Samsunga Galaxy SII upolować:)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Samsung Galaxy S II - upolujesz w tej cenie a telefon jest jej wart.

Co do pytania :

Ace II ma słabszy wyświetlacz, rejestruje tylko 720p a nie 1080, ma słabszy procek i mniejszą przekątną.

f.png

Opublikowano

Htc są fajne, ale tylko te na androidzie. Na WM, gdy ktoś nie ma pojęcia o telefonach, możliwości są ograniczone.

2chao03.jpg

Opublikowano

A ja bym ci radził poczekać do końca września na słuchawki z Windows Phone 8 od Nokia, samsunga, HTC, i tak dalej na pewno będzie to coś interesującego i za 1000zł zdobędziesz nówkę :D

A jeśli potrzebujesz telefonu na teraz to Lumia 710 diodę porządnie świeci :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Myślałem też nad lumia ale niestety to windows + ma mało pamięci ram.

Coś z samsunga lub htc + jakiś inny z andkiem

Opublikowano

Na stronie z aukcjami do tej ceny znajdziesz Galaxy S2 - telefon warty swojej ceny.

Jeżeli będziesz zdecydowany wydać 2000+zł na telefon to polecam galaxy S3 - sprawdza się :P

vachievement.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...