Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]2Bob 1.4.6 by Slait & SandMann016 (Exp bot)

FrreX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z indexem wpisuje jak na filmiku nie ma problemu zalączam bota i potem wciskam play zeby go odpalic hs sie wlacza laduje konczy i wyskakuje okienko ze nie prawidolowa wersja index/pack ze trzeba patchowac co zrobic

Włączącz patchera i niech się spaczuje i załącz hacka.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączącz patchera i niech się spaczuje i załącz hacka.

Nie działa ;<

Zrobiłem to i dalej tak samo. Błąd z indexem

Mam win7

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Mam problem. Otóż bot działa idealnie, lecz kiepsko zbiera przedmioty. Zbiera jeden i szuka drugiej grupki. Gdyby mnie nie było akurat przy komputerze, to straciłbym już kilka medali. Jest na to sposób ?

Opublikowano

Mam problem. Otóż bot działa idealnie, lecz kiepsko zbiera przedmioty. Zbiera jeden i szuka drugiej grupki. Gdyby mnie nie było akurat przy komputerze, to straciłbym już kilka medali. Jest na to sposób ?

Włącz autopickup'a w kamermodzie, a jeśli nie masz kamera to go zainstaluj.Możesz go pobrać stąd:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Opublikowano

Siemka!

Mam problem, bo - gdy się loguję na stronkę to pisze "wrong password" ale się zaloguje...... Gdy się loguję na bota to daje Login Bot-Server to nie nie pisze, bot się wyłącza i otwiera mi się przeglądarka z główna stroną bota.

Opublikowano

WItajcie. Mam problem z M2bobem, otóż sprzedaje mi itemki z bonami nawet gdy mam zaznaczoną opcję "Nigdy nie sprzedawaj przedmiotów z dobrymi bonami". Wiecie może co jest grane i czy tylko ja tak mam czy wy też ?

//Nieregulaminowa sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...