Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarknessCraft[Wojny Gildii][Wlasny Crafting][Hardcore + RPG][Klasy][Profesje][Magia][Levele][Eventy]

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer mila admosfera admini pomagają najlepszy serwer na jakim gralem

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jeste spoko fajny serwer nie ma jakichś nieogarniętych dzieci minecrafta tylko jest git czasami sa fajne zabawy i nagrody można dołączyć do gildi (takiego teamu który sam możesz stworzyć!)

Zaprasza Lex!

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

Opublikowano

plusy:

+Rozwinięte klasy....

+.....po polsku

+Wciąga jak bagno

+Ogarnięci ludzie....

minusy:

-.....Choć zdarza się z kimś pokłucić

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Dupa a nie serwer. Moderatorzy bawią się graczami a gdy kicknąłem osobę która ich wyzywała (była to kłótnia) to zabrali mi moda i zbanowali.

Opublikowano

MoonBort

Właśnie byliśmy zajęci rozbudową miasta, po wyjaśnieniu sprawy zacząłeś nas wyzywać od "cweli" więc poleciało ostrzeżenie następnie kick. Po czym starałem się wyjaśnić ci całą sprawę jeszcze raz, jednak ty nadal nie potrafiłeś się zachować więc zaprzestałem starań.

Oczywiście na serwerze zostajesz zbanowany za bycie wulgarnym w stosunku do administracji i pozostałych graczy oraz oczernianie serwera na tym forum przez rozsiewanie kłamstw.

FreeVsMinecraft

Na serwerze są zainstalowane pluginy w stylu /hero czy /lives oraz system gildi. Od początku tygodnia codziennie organizowany jest przynajmniej jeden event z nagrodami. Na razie posiadamy jednak tylko arene do spleefa. Planuje to rozbudować. Co do "nudny" także pragnę zauważyć że administracja stara się prowadzić eventy, jednak jest to niemożliwe gdyż jest małe zainteresowanie ze strony graczy.

Dziękuje i pozdrawiam,

Mortis133

Znawca
Opublikowano

Ledwo wbiłem na serwer, wpisałem hasło i wyskoczło mi ''Ban hammer has spoken''

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ludzie... (ci którzy mają problem z rejestracją) jeżeli wasza wioska ma tylko internet radiowy to co sie dziwicie ? Cała wioska ma to samo IP...

@edit

Nie no... wybaczcie ale troche wiadomości na temat waszego internetu powinniście posiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...