Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Mozna Miec Wiecej Niz Jednego Ga?

lewo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

własnie?

bo jak dodalem postac i dalem jej inteplende czy cos takiego w ostatniej kolumnie, to pokazywalo wszystkie chary jako woje na 0lvl z 0statami i bez nicku przy wyborze postaci.

potem zmienilem na high warrior, znaczek gma jest ale nie dziala moja ulubiona funkcja czyli przywolywanie itemow. z tego wiec wynika ze tylko ga moze sobie itemy przywolywac ale czy moge miec wiecej niz 1 ga? jak to dziala? 1ga na 1 konto? czy 1ga na serw.

Opublikowano

za pierwszym razem poki nie chcialem miec na innej postaci gm'a tylko ustawilem na surze Rain to mialem all opcje gma i jakby byly zle ip to by mi nie uruchomilo. i te ip ktore tam wpisalem mam wpisane rowniez w karcie loopback. a nie wykorzystuje przeciez lacza internetowego, do laczenia sie offline, nawet sprawdzilem i wylaczylem ten zwykly net ktory mam i mi sie uruchomilo wiec raczej ip powinno być te z tej karty ustawionej w virtual pc. a co w mAuthority mam zle?

Opublikowano

tzn gm wkrecilo mi sie ze to jest w mAuthority - high warrior, i jak to ustawilem mialem znaczek gma ale nie moglem przywolac itemu itp , tylko podstawowe komendy, natomiast ga mysle ze jest to ten imperiator czy cos takiego bo gdy to za pierwszym razem ustawilem sobie to moglem przywolywac itemy itp. all opcje dzialaly. Potwierdzi to ktos?

• Dodaj nową pozycję...