Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z wybierania champow nie tracac czasu na czekanie.

bartoszkola621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie nie jeden z was mial czasami taki problem, że gracie w LoL'a i przy pickowaniu champow dzwoni wam kolega na skype i musicie wyjsc. Jak kazdy kto dluzej gra w LoL'a wie, ze jezeli sie wyjdzie w tym odcinku to na nastepna gre trzeba czekac 5 minut.

Mam na to sposób który jest tak łatwy ze każdy noob może to zrobić :).

Najlepiej działa na 30 lvl'u.

Po prostu kiedy macie pickniętą postać i już was wybiera piszecie na chacie takie rzeczy jak:

I m troll BG hahahahahahah itp. by twoi sojusznicy pomyśleli ze naprawdę to przegrają

"I w czym ma to pomoc"? Chodzi o to, ze kiedy to napiszecie jakiś inny gracz któremu zależy na grze wyjdzie i nie tracąc czasu możemy z kolega kontynuować grę :D

Pomysł na trolla ale sprawuje się w 70% (badane w terenie).

Jeżeli nie da rady to trzeba wyjść w ostatniej sekundzie niestety czekając te straszne 5 minut albo grać ten mecz.

Nie pisać postów w stylu polaczek, noobek, troll, od dawna to wiedzialem, itp.

Mogę mieć świadomość, że pewna część to wiedziała.

Tak wiem, że was zawiodłem bo patrząc na tytuł myśleliście: O ale fajny tut a tu czytacie i mowicie...

Edit: Podajcie własne sposoby by było lepiej.

Opublikowano

Najlepiej wziąć trynde z clarity.

Kolesie pewnie napiszą: clarity ? wtf....

A ty na, że bierzesz clarity bo chcesz mieć full furie cały czas.

Oni pomyślą, że jesteś niedoświadczony i wyjdą.

Opublikowano

Ja biore swaina w ad i banuje eve,twitch,xin\coś głupiego.Warto dopisać coś o banach.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Poradnik troche idiotyczny ale czasem sie sprawdza

Najlepiej to wybrac twitcha z clarity i promote i napisac ze idziesz pod ap :)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Normalni ludzie czekaja 5minut, bo to nie dlugo, ale bardzo dobrze, ze pokazuja sie tutaj na forum kompletni debile ktorych matka z walkiem gania po domu i niestety nie maja 5ciu minut wiecej, bo musza konczyc przed dobranocka.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@Scoobany69

Twój post świadczy tylko o tobie, nazywasz ludzi debilami, których matka coś tam pod domu gania itd....

A jeżeli nazywasz ludzi debilami to nazywasz również mnie debilem,

a ja ci odpowiem, że mnie żadna matka ani żaden ojciec po domu nie gania z jakimś wałkiem.

Ja zawsze czekam 5 minut, ale gdy wyjdę 2 razy ? bo czasami tak się zdarza.

A poza tym mam pytanie, gdy drugi raz się wyjdzie z rankeda ile trzeba czekać ?

Opublikowano

Anyways to sie tylko sprawdzi jak ktoremus z randomow bedzie zalezec na grze, a jak komus nie bedzie zalezec albo bedzie liczyl ze ktos za niego wyjdzie? bedzie feed tu feed tam hehe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIkt nie wspomniał o Karmie... A ja tylko po to ją kupiłem.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Ja też tak robiłem ale przed patrzeniem na tego tuta. Tego się nie opłaca robić. Najlepiej poczekac do ostatniej sekundy. Ja wziołem ryza i chcialem wyjść to wziołem smite i musialem junglowac ^^. Ale dobrze mi szło. Nie padłem, i fajnie gankowałem XDDDD

Opublikowano

Najlepszą taktyką jest pisanie po rusku (google translator) byle co ,ale jak twoi teammate zobaczą cyrylice to nawet spelli nie bedziesz musial zmieniac ,a wszyscy wyjda ^^

"If i can do it tomorrow I won’t do it today!" Toshino Kyouko

Shaharr.png

Opublikowano

NIkt nie wspomniał o Karmie... A ja tylko po to ją kupiłem.

koleś you made my day xDDDDD

no offense xD

@topic

wystarczy pisać po polsku, jeśli w teamie bedzie ktoś ogarniety kto nieznosi polaczków napewno wyjdzie xD

PS. NIE DZIAŁA NA POLACZKÓW xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...