Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu problem

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po dłuuugim okresie czekania, aż się pobierze tf2, zadowolony, że pobrałem i odpaliłem, zawiodłem się..

Odpalam, wyskakuje jakiś grubas, potem napisy, następnie ładowanie (myszka) po chyba 30 sekundach odpala się muzyczka i steam, pojawia się czarnyyy ekran, muzyczka nadal gra, a jak np nacisne Shift + tab i znow nacisnę, gdy to się wyłączy buguje się i to tak lata.. tak samo to okienko u dołu.

Nwm co mam zrobić, bardzo długo ściągałem tf'a, a teraz nie mogę sobie zagrać. Do tego dodam jak klikam przypadkowo na ten ciemny obraz słyszę jakby coś się otwierało.

Odpada aktualizacja sterowników, mam świeżutkie.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Skąd ściągałeś? Jeśli nie ze steam to pobierz ze steam'a :rolleyes:

• Zerknij na wymaganie systemowe i sprawdź czy twój komputer je spełnia
  • Jeśli twój system spełnia WSZYSTKIE wymagania przeinstaluj grę.
  • Jeśli to nie pomoże sprawdź czy twoje ..?

I w tym właśnie momencie się zorientowałem ,że masz maca. Posłuchaj, jeśli nie możesz odpalić gry na macu i masz najnowsze aktualizacje systemowe to coś wyraźnie jest nie tak ;) Ile masz już ten komputer i kiedy ostatnio robiłeś przegląd? Przeskanuj (jeśli istnieje, pewnie tak) macowym antywirusem czy jakimś sprawdzaczem system. I sprawdź rozdzielczość ekranu.

Ciekawostka: Na mac'a też są wirusy, keyloggery, trojany i robaki podpinające kompa pod botnet. Ta ciekawostka jest już dość stara 

Możesz też skontaktować się z pomocą techniczną steam i tam opisać problem. Pomyśl czasami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...