Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ravia i 10fpsów.

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż mam problem z FPSami w Metku (tak śmiejcie się).Max to jest 10-15fpsow jak nie mniej.Co najciekawsze W LoLu mam po 40 :D

Czy jest jakiś sposób na odlamienie go?

f8U07UQ.png

Opublikowano

Powyłączaj cienie i mgłe a napewno będziesz miał więcej PS. kup lepszego kompa ;D

Opublikowano

Włącz metka, zminimalizuj, wciśnij ctrl+shift+esc, przejdź do zakładki procesy, i zobacz ile % procesora i ile pamięci zabiera proces metin2client.bin. Jeżeli zabiera 90% procesoba i dużo pamięci (powyżej 450) to zapewne jakiś wirus. Ściągnij clienta jeszcze raz i porównaj z LOL-em.

Opublikowano

Włącz metka, zminimalizuj, wciśnij ctrl+shift+esc, przejdź do zakładki procesy, i zobacz ile % procesora i ile pamięci zabiera proces metin2client.bin. Jeżeli zabiera 90% procesoba i dużo pamięci (powyżej 450) to zapewne jakiś wirus. Ściągnij clienta jeszcze raz i porównaj z LOL-em.

Nie mam tego procesu ;( To chyba dlatego,że to Ravia a nie MetekPL

f8U07UQ.png

Opublikowano

Powyłączaj cienie i mgłe a napewno będziesz miał więcej PS. kup lepszego kompa ;D

tylko, ze nie kazdy ma kase na lepszego kompa....

zmniejsz cenie, grafike jak masz na GPU to ustaw na CPU

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Wejdz w menadzera kliknij prawym na program ravia i tam ci wyskoczy przejdz do procesu i wtedy bedziesz go widzial

Opublikowano

Teraz jeszcze Ravia Sie zdupiła :D

bo są ataki DDoS ;p

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

A ja mam problem ,że mam grafike słabą na Ravii . A na PL'u i innych privach ok jest.

Czym to może być spowodowane ?

OndteAw.png

Opublikowano

Są ataki DDos dlatego Ci spadają FPS'y.

Napewno nie... Bo Minecraft też mi lami

btw. Mam Laptopa

A ja mam problem ,że mam grafike słabą na Ravii . A na PL'u i innych privach ok jest.

Czym to może być spowodowane ?

nie offtopuj

f8U07UQ.png

Opublikowano

Hah Teraz mam jeszcze jeden problem... Loguje sie na Ravie jest juz ekran ladowania az tu nagle wywala z gry...

tak jak up napisalo sa jakies ataki to moze przez nie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...