Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojedynek] Metal, Rock (itp) VS Rap

Wendzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywiązywanie się do konkretnych gatunków jest głupie jak kupowanie kwiatów dmuchanej lalce.

Osobiście mam z prawie każdego gatunku ulubionego wykonawcę i każdy z nich do mnie trafia.

Po co te podziały?

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Arcymistrz
Opublikowano

Rock <3, jednak jak jest jakiś sensowny RAP, gdzie 60% nie jest jakie mieli trudne dzieciństwo, 30% to nie przekleństwa, a 10% to sensowne słowo to spoko :)

Opublikowano

Moim zdaniem troche z dupy ten temat, duzo jest tematow o muzyce, taki oto temat jest nudny w chuj a i jest celem do prowokacji bo np, ja napisze:

Słucham metalu, rocka, funky itp... bo kuzwa lubie dobre rify, fajna perke, czysty badz zajebisty wokal i "kaczke" na basie a moim zdaniem techno/rap i tym podobne rzeczy to gowno bez rytmiki w padajace w ucho jak napierdalajaca kosiara za oknem o 7 rano...

i chociazby przez taki moj post moze zaczac klutnie... jeden zacznie wyklinac drugich tak jak ja teraz ale jesli innym uzytkownikom to pasi, ok ;>

Opublikowano

Rap, czasem jakieś dubstepy, sporo klasycznej i lata '80.

Muzyki nie należy dzielić na gatunki, tylko na dobrą i złą.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...