Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jutro siatkarze przegraja?

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem ze chociaz honorowo 1 seta wygraja ale nie :( . Teraz obstawiam ze Rosjamie bede mistrzami olimpijskimi. Zmierza sie z Brazylia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Powinno byc byc tak jak w Korei gdzie pilkarze graja za jedzenie i za bledy dostaja z liscia od trenera. Moze wtedy by bardziej sie postarali i trzymali sie zalozen.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Sezonowcy pierdoleni. Wygramy- "ale oni są zajebiści!", przegramy jeden turniej "niech spierdalają", "chuj z nimi", "powinni grać za jedzenie". Co z was za Polacy, trzeba swoich wspierać cokolwiek by się nie stało a nie tylko kiedy dobrze im idzie. Tracę wiarę w Polskość -.-

Opublikowano

właśnie wypierdalać sezonowcy jebani, takie kurwy powinno się od razu wieszać.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

nie zawsze sie wygrywa, nie poszly im te IO ale no trudno, walczyli...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

A co oni nam łaske robią ze graja? Maja grac i tyle.

Oni mają z tego przyjemność i są dosyć bogaci, a ty będziesz zapieprzał na budowie i też będą ci mówić

"a co on nam łaskę robi że pracuje? ma wozić cegły i tyle".

Opublikowano

Prawda jest taka że przed LŚ nie byliśmy faworytami, nie graliśmy pod presją. Dlatego było łatwiej. Teraz na IO była presja i faworyzm. Dlatego przegrana :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Druga sprawa, pod pewnym względem to wina działaczy. Większość zespołów podeszła do LŚ z lekkim 'odsunięciem', wystawiła słabszych zawodników, żeby dopiero na IO wyjść z pełną klasą. Ciężko jest utrzymać 4 miesiące formę i widać efekty.

Opublikowano

Mod powienien dawno juz zamknąc temat, a cos ode mnie? Polacy są już tacy: win - cieszymy sie, lose - hejt,placz. Trzeba sie wgl cieszysc ze mamy zawodników ktorzy chcą reprezentować ten śmieszny kraj, weźmy przykład z irlandi. Przegrali, a oni do ostatniej minuty śpiewali i dopingowali. Trudno przegraliśmy, będzie lepiej kiedy indziej. A jak wygraliśmy z Brazylią to mało co z krzeseł nie spadaliśmy. End ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...