Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Old-Spirit2

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

zasysam klienta, gdzie polecacie zagrac ? :>

pytanko pobralem klienta, wlaczam wyskakuje mi patcher zpachowalo i co mam zrobic pisze ze 100% obok tego cos po niemiecku ( spachowana łata) po tlumaczeniu i nic na tym nie mam. Mial moze ktos tak albo wie co zrobic ?

@edit dobra dziala nie wyswietla mi co pisze po prawej ale jak przejade myszka to cos widze.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

wie ktos moze dlaczego jak chce sie zalogowac mam blad polaczenia z serwerem? rano jeszcze mialem dobrze.dam lajka za pomoc

@edit jeszcze jak wlaczam patchera mam chwilowy lag i pisze po niemiecku ze mam blad z pobraniem datalist.txt i podany link wchodze w link nie dziala (a ten plik mam w folderze)

Opublikowano

hmm gdzie mozna znaleźć ta farm mape?

Musisz dropnąć / kupić "Kawałek mapek" i posiadać 30lvl - idziesz do Uriel 1 opcja w treści jest tam 30 .. najlepiej iść tam rano mały tłok + mniejsze lagi

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nowe postanowienie Teamu Metin2.

Zamknięta Prezentacja > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...