Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polish Survival 1 W Polsce totalny survival [1.3.1] [No-Premium/Premium]

dawidek3011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest gorszy niż dno... ''Totalny Survival''???? Hehe... Od kiedy na totalnym survivalu jest waluta, 3x diaxy na start...?

Więc tak:

- ZŁA ATMOSFERA!

- Brzydki spawn,

- Nie ogarnięta administracja,

- ''Można zabijać każdego bez powodu'' - Czyli nowicjusze sobie nie pograją,

- Dozwolony mod to Smart Moving... Tacy gracze mają wielką przewagę nad normalnymi graczami,

- Koniec spawnu jest dosłownie za liną czerwoną i można tam niszczyć, co jest WIELKIM błędem,

Ocena: -5/10

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Coś tu nie gra bo, albo jest Full Survival, albo full RPG albo surv+rpg.

A nie da się Fullsurvival+rpg bo jak się doda rpg to już nie będzie fullsurvival.

Po 2 strasznie duży team macie, na tyle graczy spokojnie wystarczyły by 3 ogarnięte osoby, albo 8 nieogarniętych - tak jak u was.

Opublikowano

Po opiniach widzę że lepiej nie wchodzić, po za tym tak jak przedmówca, skoro totalny surwiwal to dlaczego są elementy grania ról? Wg. mnie to 'Totalny Survivla" to jest Plugin, na logowanie i craftbook, na kick,ban,msg i tym podobne. A zabezpieczenie spawn'a to strefa chroniona w około spawna beż WG, WE itp.

Opublikowano

To nie survival tylko FB ewentualnie. Jest miasto, są sklepy i inne głupoty z FB. Liczyłem na total surv jak pisaliście a to jest zwykły FB z pvp.

Opublikowano

To nie survival tylko FB ewentualnie. Jest miasto, są sklepy i inne głupoty z FB. Liczyłem na total surv jak pisaliście a to jest zwykły FB z pvp.

pomysl kolego co bys robil na czystym survivalu server by wytrwal 1 miesiac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...